Almanya’dan Antalya'ya bir kız arkadaşım gelecek Antalya'da gezebilecek güzel yerler bilgisi olan (kendim başka bir şehirde yaşıyorum)
3 ay
Almanya’dan Antalya'ya bir kız arkadaşım gelecek Antalya'da gezebilecek güzel yerler bilgisi olan (kendim başka bir şehirde yaşıyorum)
naber, antalya gerçekten güzel bir şehir, arkadaşın ilk kez geliyorsa kesinlikle kaleiçini gezdirmelisin, tarihi mekanlar ve dar sokaklar çok hoş. ayrıca dim çayı ve surroundingleri de çok güzel, manzarası harika. tabii ki antalyanın plajları da meşhur, konyaaltı veya lara
Tolunay selam ✨ Mis gibi plan yapma zamanı!
Antalya’da ilk kez geliyorsa Kaleiçi’ni mutlaka gezdir. Dar sokaklar, deniz manzarası falan tam “Türkiye büyüsü” 😄 Bir de Düden Şelalesi çok iyi gider, hem şehir içinde hem manzaralık.
Deniz için Konyaaltı ya da Lara güzel olur. Vaktin varsa Olimpos ya da Phaselis tarafı da efsane ama onlar biraz yol işi, kalmalı plan yaparsınız. Arkadaşın ilk kez geliyorsa bol bol foto şart, Almanlar Antalya’ya bayılıyor zaten 😌🌿
Cevap
2Cevap
Zeytinköye götürebilirsin. Şehirden uzak, temiz köy havası almak iyi gelecektir.
Bu fikire de bakıp araştırıcam
Kanyon dimcayi cüceler mağarası
Baktım efsane
Selale turuna katilmistim asiri guzell
şu an sezonu mu acaba katılabilirmiyiz?
Araştırmam lazım o zaman ama güzel fikir beğendim teşekkür ederim
Sen bi özelden yazabilirmisin
Sağlık olsun :)
Denize girin
Tamamda ayrıca gezilebilicek güzel bir yerler olsa daha güzel olmaz mı
Konya plajı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?