Teşekkürler ❤️
Daha önce hiç balık tuttunuz mu?
Teşekkürler ❤️
Birkaç defa balık tutma imkanım oldu ve gerçekten çok sevdim özellikle oltayla balık tutmak çok hoşuma gider. Çok fazla imkanım olmasa da bence çok keyifli ve hobi olarak da yapılabilecek bir şeydir. Peki ya siz daha önce hiç balık tuttunuz mu?

Balık tutmak keyif verici ve insanı iç dinginliğe yönelten harika bi aktivite! Bende çok balık tuttum. Tezgahtaki balıktan daha pahalıya malolsa da, buna değer :)
Evet birkaç kez balık tuttum. Aslında en keyifli kısmı yakalamak değil beklemekti. O sessizlik, suyun üzerindeki hafif dalga, zamanın yavaşlaması insana iyi geliyor. Bazen hiç balık gelmese bile o anın sakinliği yetiyor. Sabretmeyi orada biraz daha öğrendim.
Evet çok fazla tuttum. Hatta ilk tuttuğum zamanlar balıkları karnından bile yakalıyordum. Balık yeme vurmaya başladığında birden misinayı yukarı çekiyordum ve karnına saplanıyordu :D
Bizim kuzen o sıra yavaş diye bağırınıyordu :D
Eic için teşekkür ederim 🌹😊
Evet tuttum. Oltam var ama tekne almak istiyorum artık ufak bişey olsun öyle biraz denize açılıp balık tutmak istiyorum bir de yazın fıtı fıtı gezerim güzel olur
MFBH22 selammm 🌿
Tuttum yaa! İlk denememde hiçbir şey çıkmamıştı ama ikinci sefer oltaya dokunuş gelince kalbim gümbür gümbür atmıştı resmen 😂 O sabır kısmı terapi gibi geliyor bana.
Bir de deniz kenarında gün batımında olta atmak… tam kafa resetleme modu. Sen en son nerede tuttun, göl mü deniz mi? 🎣✨
Cevap
21Cevap
Akvaryum temizlerken balığı elime almıştım sayılır mı
3 ay olmuş 🙂
https://www. kizlarsoruyor. com/diger/q25758192-siz-de-nasibe-inanir-misiniz? utm_source=dynamic&utm_medium=androidapp&utm_campaign=question&utm_content=q25758192
Evet evet
Iyi açıyım hatta :)
Ama boyle cok sakinlik isteyipde yanimdaki arkadaşımda hic konusmayacaksa cok zevkli oluyor :)
İstekli gitmişse kovayı doldururum :)
Tutmadım ben bilmiyorum vardi bi hayalim hatta birlikte tutabilecegim biri bile vardi ama oda suya düştü: (((
İnsanın uykusu geliyor balığın tutulmuş ve pişmişini severim.
evet üniversite yıllarımda çok tuttum, çok zevkli bir aktivite
Çocukken babam ve erkek kardeşimle beraber balık tutardık.
Evet bi aralar baya sarmıştım her hafta gidiyordum 🤦🏻
Hayır hiç tutmadım
Ben tutmadım ama hobi edinebilirsin kimse ne derse hobi den vazgeçme
Balık tutma şansım olmadı ama çok hoşuma gider.
Evet tuttum :)
Denedim de bende o kadar sabır yok
Denemiştim en azından ama tutamadım
tutmadım ama tutmak istiyorum
Evet sürekli giderim ve çok severim balık tutmayı
Bir arkadaşımın teknesiyle balık tutmuştuk.
Hayır ama balık yemişliğim var
Ben tutulan balığı yemeyi severim. 😅
Hayır tutmadım
Tutmaya çalıştım
Tuttum. Severim.
Hayır tutmadım
Hiç tutmadım ama tutmak istiyorum.
Ohoo cpk güzel balik tutarim
Rahmetli babam ile her gün yapardik
Hiç tutamadım
Tutmadim ama isterdim
he tuttum balik mi pisireceksin