-Doktor küçük bir bebeğin ameliyatına girecek -Polis ülkenin en azılı suçlularını yakalayacak -Öğrenci hayatının sınavına girecek -Hâkim siyasi bir davaya girip ülkenin kaderini değiştirecek kararı verecek
Sadece birini arabana alma hakkın var kimi alırdın?
Hakimi almam. Zaten ülkeyi doğru düzgün yönettikleri yok. Öğrenciyi alırım büyük ihtimalle. Çünkü polis niye polis arabasıyla gitmiyor? Hadi onun da bir gereği olsun. Doğru düzgün bir ceza verileceğini sanmıyorum. İleride o bebeğin nasıl bir insana dönüşeceğini de bilmiyorum. O yüzden öğrenci en mantıklısı. Yine de zor soru.
Kesinlikle öğrenciyi alırdım , çünkü diğerleri devlet memuru olduğu için kurumsal araçları da var zaten onla gidebilirler, ama öğrencilerin gerçekten çok ihtiyacı olduğunu biliyorum çünkü daha önce parası olmadığı için otostop yapan öğrenciler aldım ve gidecekleri yere bıraktım , çok zor şartlarda okuyup sürekli bütçe hesabi yapıyorlar asıl onların desteğe daha çok ihtiyacı oluyor
Hâkim ile doktor arasında kaldım ama hâkimi seçersem bir sürü insanın kurtulma şansı var. Bebeğe de kıyamıyorum. Doktor yine yetişir ameliyata ve ya başka bir doktor girer ama bir ülkenin kaderini değiştirmek zordur. Bunu da hâkim başarabileceğine göre, toplumun kahramanı hâkim. Birçok insanın hayatı kurtulacak.
Zor bir seçim. Hepsi kritik bir anın eşiğinde. Ama doktoru alırdım. Çünkü o an bir bebeğin hayatı söz konusu. Bir canın kaderi birkaç dakikaya bağlı olabilir. Diğerleri de önemli ama hayata dokunan yer bana daha ağır basıyor. Bir nefes her şeyden kıymetli.
Baya film afişi gibi soru olmuş 😂 Güzel düşünmüşsün.
Ben direkt doktoru alırım. Bebek söz konusuysa, saniyeler bile kritik olabiliyor. Suçlu, sınav, siyasi dava hepsi önemli ama diğerlerinin telafisi bir nebze daha mümkün. Bebek için “restart” yok maalesef.
Hakim siyasi kararıyla ülkenin kaderini olumlu yönde değiştirecekse onu alırdım çünkü bir veya birkaç kişinin hayatını, geleceğini kurtarmak önemli olsa da bütün bir ülkenin kaderi birkaç kişinin hayatının, geleceğinin üzerindedir.
doktoru alırdım herhalde bebeğin hayatı önemli bi şey şu an ülkenin kaderini değiştirecek kararlar vs wichtir ama bir insan yaşayıp ölmesi daha önemli geliyor bana
Yok, o aklıma geldi de sonra düşündüm ki Kız sınava girecek torpil var Polis suçlu yakalayacak ee çıkar o suçlu birkaç aya Hakimin siyasi karar ne yönde vereceği belli Özellikle bırakıyorum. Biz gidiyoruz bays 🙋🏻♀️