Soru @Gof34 gardaşımla ortaktır. Eğlence amaçlıdır kimse hedef gösterilmemiştir. Kaldırırsanız puh size...
Ben ayu diyorum uhahaha

Soru @Gof34 gardaşımla ortaktır. Eğlence amaçlıdır kimse hedef gösterilmemiştir. Kaldırırsanız puh size...
Ben ayu diyorum uhahaha

Ayı bayılmış haldeyse neden olmasın. Issız adadan kasıt ne "hiç mi bişi yok" ... Yeşillik falanda mı yok , roka , maydenoz , gurz falanda mı yok yani... Neyse eğer bayılmış haldeyse ayı, ayıyı alırım..
Ayı canlı ve ayaktaysa ben ayıdan kaçamam.. gof34 ile atlarık adaya napak yani..
Gofu alirim en azindan konusabiliriz ayni dili iletisim kurariz kdkfkf ayiyla napim ben o bana yemek bile vermez . Gof verir mi onuda bilmiyom ama insan sonucta verir herhalde fkdkd
Hahah kimseyle sorunum yok. O arkadaş iyi arkadaştır. Ama ne gof arkadaşla ne de ayıyla gitmezdim. Biraz tek kalayım derdim uşaklar. Tek başına kalıp kafa dinleyemiyor muyuz😅
bence sayın Ayı'yı hedef göstermişsin, alınabilir 🤣
Ayıya yazık he mi :D
@wkertenkele dema dema oyle dema kimse hedef gösterilmedi biz hayvanları çok severiz dimi pisko
ben karışmam o evlendirme işine
@wkertenkele Bi yaralı parmağa da işe ula 😅
Olmaz abdestim kaçar 😅🫣
güzelim cevaplarımı es geçip beni bir ayi ugruna eic sectin ya alacagin olsun 😊😅😝
Ha ayu ha gof bunu anlamanız lazım dı hahkjfbasjf
Aaa duymamis oliiimm 🤫
Ula ne oldi yine neyi beğenmedun @wkertenkele
Ula @wkertenkele
Yanında çinar ağacumi duray ha oyle yukari bakaysun boynun kopacak da😅
Kanka soru efsane 😂
Ben gof34’ü alırdım ya, en azından muhabbet var, geyik var, dertleşiriz, ada günlüğü falan çekip içerik üretiriz 😂 Boz ayı alırsam büyük ihtimalle ilk gün “story” değil “story of my death” olur 😅
Ama itiraf: fotoğraftaki ayı da sarılmalık duruyor, uyku modu için fena değildir 🐻💤
Aferin lan esgiiii story of my death iyiymişti.
Hahaha sağ ol psycho, mezar taşımda da öyle yazsın istiyorum zaten 😂
Cevap
4Cevap
Tek başıma kalırım.
Eheheh olur sıkılmazdım. Napım ayıyı gofu falan zaten :D
@Sorucannn rica ederim 😇
İkinizde almazdım benim aklımda başka bir Aday var.😅 Ki ben alayım desem sanırım o müsade etmez. Bu fırsatı kaçıracağını hiç zannetmiyorum.
Yapraktan ferace mi yapacazz?
Ne bileyim fark göremedim, bilir kendiside bir soruda kabalık yapmıltı bana🤷♀️
Ahahha vahşidir kabadır ama perdelerini kaldırdın mı da kedi gibidir. D
Süperman mi yoksa batman mi hangisi?
Zorro😅
Vay vay yok texas tompkins. D
ben de ayı derim çünkü gof34 ne yapacak adada ayı en azından avlanacak bişeyler yapabileceğiz ya
Ben bozayiyi alayim ya engellemisim nedense bu arkadaşı hiç de hatırlamıyorum 😂
Gof olsun Karadeniz fıkrası anlatır hepimize canımız sıkılmaz uşağum 🤣
Gof u çünkü insan en azından 🥹 belki beni boz dayılardan korur. İyi birine benziyo
Boz ayılardan* 🤣
Yok ben kedilerimi alırım yeter 😌
Dolunay çıkınca gof kedi de oluyor. D
Boz ayı, güvenilir. Gof34'ü ayıp ederim.
hahfhabfhj
İkisini de almam ne alaka jdkjj
Auahuah çok sorgulamamak lazım efendim :D
İkisini de almam
Armutun iyisini gof yer
Bilemem.
Ayıyla kalırdım ben
Ayı daha güven veriyor. Ayıyı seçerdim.
Gof alırım ula haha
İkisini de almam
kimseyi
Ayı iyi sjsjsjs