Uçuruma doğru sallanan büyük bir salıncağa binmiştim. Hızlandıkça verdiği adrenalin, lunaparklarda ters dönenlerden daha fazla. Oldukça keyiflidir. Siz sallanır mıydınız?

Uçuruma doğru sallanan büyük bir salıncağa binmiştim. Hızlandıkça verdiği adrenalin, lunaparklarda ters dönenlerden daha fazla. Oldukça keyiflidir. Siz sallanır mıydınız?
Adrenalin fikri heyecanlı gelse de önü gerçekten uçurumsa zorlanırım. Yükseklik biraz temkinli yapıyor beni. Manzarayı izlemeyi severim ama kontrol hissi önemli. Güvenlik sağlam olursa denerim, yoksa riske girmem.
Yok yaw
Selam 😄
Foto çok iyiymiş, tam “ölmeden önce yapılacaklar” listelik 🙃 Ben sallanırım ama önce en az 3 kere halata, zincire, vidaya bakarım, “bu sağlam mı kardeşim?” diye sorarım 😂 Yükseklik korkum yok ama düşme fikri hiç çekici değil.
Manzara böyleyse korksam da denerdim, sonra da poz verip story manyağı yapardım 😌📸
Cevap
5Cevap
sallanırım evet
Sallandım çok da severim. Olimbera var bizim orada aynı böyle yüksek derme çatma bir salıncak ama mükemmel bir keyif
Benim fotoğrafını çektiğim yer daha yüksek. Hafif hızlandığında yerle aranda 5-6 katlı bina yüksekliği kadar mesafe oluyor.
Asla şu görüntü bile bi tuhaf yaptı içimi yükseklik korkum var yüksekten aşağı bile bakamam
Gözlerini kaparsın
Bir mezarim olacaksa beni oralarda birakmayacaksaniz olur jsjs
Ben bunu Safranbolu’da denedim ama çok korktuğum için keyifli değildi fdmdkdkd
Hayır 😂 muhtemelen salıncak kopmaz ama ben cesaret etmem
Bazı şeyleri yapmaya hiç gerek yok.
Yapamam zaten 😀
Aman boş ver, bence korkudan öleceksin.
Hayır çok keyifliydi, adrenalin severüm
Yok ya zaten anskiyetem vae
İşte benim salıncağım
Hayır yükseklik korkum var
Sallanırım bence çok güzeldir