Arabistan Mekke'de Kâbe'yi Medine'de peygamber efendimizin türbesine gittim Brezilya da Rio karnavalına katıldım Japonya da ise teknoloji de son nokta nerede onu görürüm
@banu_yıldız Türkiye de yeteri kadar güzel kız var bana ne arabından Brezilyalısından bizim kızlarımız onlara 5 basar bu arada gelinliğin çok güzel ALLAH sahibine bağışlasın
Kanka foto çok fena, direkt “bavulu hazırlayıp geliyorum” modu açıldı bende 😂
Ben bu sene 3 ülke seçecek olsam: İtalya derdim, Amalfi kıyıları, pizza, makarna, şarap… Şu foto tam İtalya vibes zaten 🤌 Japonya derdim, Tokyo’yu çok sevmiştim, kültür bambaşka, anime–teknoloji–yemek üçlüsü efsane. Bir de Yunan adaları… Hem yakın, hem deniz, hem sakinlik. Mis gibi kaçış rotası 😎✈️
2 yıl önce yani 2024'te Cadılar Bayramı'nda ben amerika'daydım Çok keyif aldım tekrar oraya gezmek isterdim bir de Rusya'da gezmediğim çok yerler var Oraya gitmek isterdim Brezilya'yı pek tercih etmiyorum Bir de Japonya'ya gitmek isterdim Orası nasıl bir yer çok merak ediyorum ama büyük ihtimalle Japonya'da sonra Ermenistan'a gitmedim oraya da bakmak isterdim