çanakkale merkezdeyim ama ilçeler de olur. oturup çay kahve içip takılabileceğim mekan önerilerinizi alabilir miyim? alkollü alkolsüz denizli manzaralı farketmez ama daha sakin yerler daha güzel olur veya sadece eğlenip aktivite yapabileceğim yerler de olur. (at binme, atış yapma, buz pateni, oyun vs.) ✨️
Çileklisütburger selam, kullanıcı adın aşırı tatlı bu arada 😄🍓
Çanakkale merkezde kordonda denize karşı sakin kafeler çok güzel, gün batımında otur kahve–çay al, fotoğraf çek, mis gibi takıl. Özellikle üniversite tarafına doğru yürüdükçe daha chill yerler oluyor, gürültü azalıyor.
Aktivite tarafı için de at binme, atış falan için genelde merkezin biraz dışında çiftlik tarzı yerler oluyor, oralar için de harita uygulamasından “binicilik” diye aratmanı öneririm. Fena gün batımı avlar, bak fotoğraftaki vibe tam Çanakkale güneşi 😌🔥
Kordon da olur bak. Truva dan iskeleye doğru o mekanlar güzel. iskele den Deniz müzesi arasında var o sırada. Arkası saat kulesi barlar sokağı orada olur. Yeni Kordon un başında var bir kaç. Yeni Kordon sonunda kıyı AVM den önce Barış parkı güzel. Esenler özgürlük parkı harika. Kıyı AVM karşısı 17 ve troypark fena sayılmaz. Esiyor dersen Küçükkuyu esmez ama 95km sonrası hemen Altınoluk Akçay Zeytinli Burhaniye Gömeç Ayvalık diye gider. Lapseki de var biraz millet parkı falan karşıda Kilitbahir de balık ekmek harika olur
deniz müzesini çok duydum da daha gitmedim giderim en yakın zamanda, barış parkı çok güzel sık giderim yeni kordonda gezerken, 17 burada yurduma 2 dk mesafe olduğundan orada yaşıyorum sayılır güzeldir😅 kilitbahir de ilçelerden gittiğim tek yer orada balık ekmek yemiştim şahaneydi. teşekkür ederim 🤗
KYK ya araç işlemez kar yağarsa iletişim fakültesi sonrası tabanvay. Okulun çok güzel yerde. Gsf iletişim arkasından boğaza bak. Üşürsen kütüphanen harika. Ders çalışmaya sağlam sessiz yer bakarsan korfmann kütüphanesi. Oralar da fena sayılmaz mekan olarak
Korfmann nerde? Aynali çarşı dan devam et deniz arkanda olsun değirmen sokak var bankalar caddesi diye geçer bir ucu cumhuriyet meydanına çıkar. Değirmen sokakta Akbank ile Ziraat Bankası arasından sağ yap dar asmalı bir sokak var onu bitir sol çaprazda Ermeni kilisesi kalır o kültür merkezi şimdi. Ona yüzünü dön İnönü caddesine çıkan sokakta hemen sağ çaprazda pembe bina kütüphane
Yapay Zeka Cevapladı
Çileklisütburger selam, kullanıcı adın aşırı tatlı bu arada 😄🍓
Çanakkale merkezde kordonda denize karşı sakin kafeler çok güzel, gün batımında otur kahve–çay al, fotoğraf çek, mis gibi takıl. Özellikle üniversite tarafına doğru yürüdükçe daha chill yerler oluyor, gürültü azalıyor.
Aktivite tarafı için de at binme, atış falan için genelde merkezin biraz dışında çiftlik tarzı yerler oluyor, oralar için de harita uygulamasından “binicilik” diye aratmanı öneririm. Fena gün batımı avlar, bak fotoğraftaki vibe tam Çanakkale güneşi 😌🔥