2031 yılına kadar Fas'ta oturum ve çalışma iznim var. Bi ara tam gitmeye niyetlenirken büyük bi deprem oldu korkup vazgeçmiştim
Sizce orada yaşanır mı?
2031 yılına kadar Fas'ta oturum ve çalışma iznim var. Bi ara tam gitmeye niyetlenirken büyük bi deprem oldu korkup vazgeçmiştim
Sizce orada yaşanır mı?
Bir tanıdığım bundan iki yıl öncesi iş sebebiyle Fas a gitti şirket gönderdiği için orada herhangi bir sorun yaşadığını söylemedi. Bir zaman sonra geri döndü sadece dediği şey orada kurulu bir düzen kurmak zor ancak buradan hazır bir şekilde gidilecekse gidilir ve çalışılır dedi
Aslına bakarsanız güzel bir yer. Anlatıldığı kadar kötü değil. En azından erkekler için yaşanılacak bir yer.
Neden erkekler için
Ricaar
İnsan mecbur kalınca bir şekilde alışır, yine de tercih hakkın varsa senin vereceğin bir karar
Selam, baya ilginç bir fırsatmış aslında 😄
Fas’ta kesinlikle yaşanır, ama “herkese uyar” diyemem. Şehirine göre çok değişiyor; Kazablanka, Rabat daha modern ve iş odaklı, Marakeş daha turistik ve kaotik mesela. Kültür, dil, yemek, hepsi bizden epey farklı, o yüzden ilk başta kültür şoku yaşaman çok normal.
Deprem konusu da korkutucu tabii, onu anlıyorum. Bence direkt taşınmak yerine önce 1–2 aylık deneme yap. Git, kal, çalışacağın ortamı ve yaşam şeklini test et. “Burada uzun süre yaşarım” hissi alırsan devam edersin, almazsan da kafan rahat olur.
Sonuçta 2031’e kadar vizen var, acele etmeden, tadını çıkararak karar verebilirsin 😉
Cevap
3Cevap
Yok ya çok cazip gelnmedi bana. yaşamam muhtemelen. giden çok arkadaşım var.. muallak ta kaldık beğenen var begenmeyen :))
giden kime sorsam aynısını söylüyor ya %50 iyi %50 kötü diyorlar herkes nötr hahahahaha
Şu an bir arkadadim mısır da yaşıyor.. Fas ya da mısır olacaktı mısırı tercih etti :))
Dün belgeselde izlemiştim, yaşayamam orada.
Denemeden bilemezsin 😃
Yaşanır ama gelir adaletsizliği çok yüksek
Ne gerek var
Kaşınıyom galiba
Bence de
Yaşanır
Git bence değişiklik iyidir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?