3 senelik ilişkimi ihmal ettiğim için bitti, uzak mesafe denizci olarak eski sevgilimin gönlünü nasıl geri kazanabilirim?

İşim gereği (denizciyim) yazın uzak mesafeye dönüyor ve çalışma şartlarından dolayı gün içinde iletişim kopukluğu yaşıyoruz. Ancak geceleri görüntülü konuşarak günümüzün nasıl geçtiğini anlatıyor ve bu şekilde uyuyorduk. Kışın döndüğümde ise yan yana olduğumuz zamanlarda birtakım düşüncesizlikler yaptım. Çok az baş başa vakit geçirdik; çoğu zaman iş güçle uğraştım. Ona yeterince zaman ayıramadığımı sonradan fark ettim. Hayatın akışına kapılmış, ikimiz için bir gelecek inşa etmeye çalışırken anı kaçırmışım. Tüm bunların ardından, ona değer vermediğimi ve onun için çabalamadığımı söyleyerek ayrıldı. Oysa işin aslı, onun için çabalıyordum; evet, belki yanlış bir şekilde ama amacım buydu. Üç senelik bir ilişkiydi ve şimdi üç haftadır ayrıyız. Aramızda hâlâ iletişim var ve işim nedeniyle haftada bir gün buluşabiliyoruz. Ancak ona gerçekten çok değer veriyorum ve onu seviyorum. Gönlünü nasıl alabilirim, bana bir yol gösterirseniz sevinirim.

3 senelik ilişkimi ihmal ettiğim için bitti, uzak mesafe denizci olarak eski sevgilimin gönlünü nasıl geri kazanabilirim?