Benim en sevdiğim şeyi hep sıcak olması
En sevmediğim şeyleri: yemekleri, oda arkadaşlarımdan memnun olsam da yan odadakilerin kavga sesleri ve internetin cok yavaş olması
Benim en sevdiğim şeyi hep sıcak olması
En sevmediğim şeyleri: yemekleri, oda arkadaşlarımdan memnun olsam da yan odadakilerin kavga sesleri ve internetin cok yavaş olması
Hiç sevdiğim bir tarafı yoktu Tabii benim zamanımda şimdi ki gibi değildi. Kupkuru bir yurt vardı. Pis banyolar leş gibi koridorlar yani yokluktan kalıyorduk mecburen. Hiç bir iyi bir yanını hatırlamıyorum.
Selam littlelilium 💐
Sürekli sıcak olması baya konfor, özellikle kışın mis gibi, katılıyorum. Benim en sevdiğim şey genelde ortak alan muhabbetleri oluyor, koridorda, kantinde falan çıkan o spontane sohbetler. Bir de güvenli hissettirmesi güzel.
En sevmediğim kısım kesinlikle mahremiyet eksikliği… Her şey ortak, herkes her şeyi biliyor modu 😂 Bir de senin dediğin gibi internet olayı tam sinir bozucu. Ders mi çalışacaksın, dizi mi açacaksın; ikisi de çile…
Yan odadaki kavga sesleri için kulak tıkacı ya da ufak bir kulaklık hayat kurtarıyor bu arada, ben çok kullanıyorum 🙈
Cevap
3Cevap
Valla. 2002 miydi neydi. Hatırlamıyorum pek bir şey.
KYK da hiç kalmadım ama kalan çocuklar eğlenceli olduğunu söylüyordu
Benimde sevdiğğim şey sensin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?