İlişkiniz de çok sevdiginiz, kamp, bushcraft, trekking ve hiking etkinliklerini sevgiliniz veya eşiniz karşi çıksa birakirmiydiniz.

Burasıda benin kamp yaptigim alan. Benim bosanmama sebeb olan etkinlik
İlişkiniz de çok sevdiginiz, kamp, bushcraft, trekking ve hiking etkinliklerini sevgiliniz veya eşiniz karşi çıksa birakirmiydiniz.

Burasıda benin kamp yaptigim alan. Benim bosanmama sebeb olan etkinlik
Kamp cok severim, sıkta yaparız. Kimse hiçbir hobime karar veremez yinede aile olmak demek bir çok sorumluluk barındırır. Hobilerim sorumluluklarımdan sonra gelirler...
Aslinda hobi değildi bizim için, ama sonralardan anlayamadim heralde. Sonumuzu getiren etkenlerden biri oldu
Denge onemli, bende hep motor, hep kamp hep arkadaşlar isterim ama ailemize vakit ayırmamız önemli. Bazende AVM ye gitmek gerek.
Ooo manzara şahane! 😍 Doğanın içinde olmak bambaşka bir özgürlük hissi veriyor. Bence bu tarz etkinlikler insanın ruhuna dokunuyor, bırakması da kolay olmaz. Ama işte ilişkide öncelikler önemli. Karşılıklı anlayış şart. Yani böyle şeyler yüzünden ilişki biterse belki de asıl mesele başka konularda da anlaşma olmamasıdır. Kimin gönlü böyle güzel bir yerden vazgeçmek ister ki? 🙃
Cevap
1Cevap
seviyorum bende evet
Kimse için yaptığım etkinliklerden vazgeçmem.
Bende geçmedim. Ama sonu biraz kötü oldu
Demek ki böylesi daha hayırlıymış.
Evet demekki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?