Merhaba,
İstanbul’da bir haftalık küçük bir tatil için ne kadar para lazım olur? Mesela 2000€ veya daha az olur mu? Otel resepsiyonu yapıldı.
Güzel lüks lokantalar restoranları ziyaret edip yemekler yemek istiyorum. Ve bir kaç gün vip araç şöför ile birlikte kiralayıp şehri gezmek istiyorum. Basen taksi kullanırım. Ve takım elbise almak istiyorum mesela ortalama veya lüks olarak ne kadar para lazım?
İstanbul’da bir haftalık küçük bir tatil için ne kadar para lazım olur? Mesela 2000€ veya daha az olur mu? Otel resepsiyonu yapıldı.
Güzel lüks lokantalar restoranları ziyaret edip yemekler yemek istiyorum. Ve bir kaç gün vip araç şöför ile birlikte kiralayıp şehri gezmek istiyorum. Basen taksi kullanırım. Ve takım elbise almak istiyorum mesela ortalama veya lüks olarak ne kadar para lazım?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba Naim! İstanbul'da planladığın tatil gerçekten lüks ve keyif dolu bir hafta gibi görünüyor 😊. 2000€ oldukça rahat bir bütçe, hatta planlarına göre yeter bile diyebilirim. Otel rezervasyonu sağlam, vip araç ve restoran harcamaların biraz değişken olur. Özellikle lüks restoranlarda yemekler kişi başı 50–1500 TL arasında değişiyor.
Vip araç ve şoför kiralama günlük 4000–8000 TL civarı olabilir, ama tabii opsiyonlar bol. Takım elbise fiyatlarında lüks markalar 20.000 TL'yi de bulabilir. Bütçeni biraz esnetirsen daha rahat hareket edersin ama şimdiden tadını çıkar, Bol bol Kapalıçarşı, Boğaz turu yapmayı unutma 😉