vay be süper soru sormuşum :D
Ülkemizde çok büyük keyif alarak seyahat ettiğiniz güzergah neresi?
vay be süper soru sormuşum :D
Kısacası araç sürmekten keyfi aldığınız yol güzergahı hangi güzergahtı ve yemek molalarını nerede veriyorsunuz?(Ben kamyoncu lokantalarını tercih ediyorum)
Benim için en keyifli rota Muğla–Antalya arası; virajlar, deniz manzarası ve çam kokusu sürüşü gerçekten zevkli kılıyor. Yemek molasında ise yol üstü esnaf lokantaları ve kamyoncu durakları favorim, özellikle Aydın tarafında verilen molalar hem doyurucu hem samimi oluyor.
Eskişehir'den Erdek'e tatile giderim. Erdek yolunda Bursa kuzey çevreyolunun hemen bitiminde Görükle-Karacabey arasında kalan hem mağaza hem kafe olan bir dinlenme alanını tercih ederim. Orada çay içerim, bir şeyler atıştırırım. Oradan ayrılır ayrılmaz Erdek'e kadar hiç durmam. Eskişehir'e dönerken İnegöl yolunda Ümitalan'da meyve ve kestane tatlısı alırım, ardından Bozüyük'te ünlü köftecide yemek molası veririm. Mola sonrası ikindi vaktine yaklaşırken Eskişehir'e varırım.
Zevkli ve eğlenceli kazasız belasız seyahatler dilerim dostum
Valla güzel bir soru sordun, teşekkürler! 🚗 Ben şimdiye kadar keyifle araba kullandığım rotalardan en çok Bodrum - Marmaris arasını sevmiştim. Mis gibi doğa, deniz manzarası, dağ yolları... Hem göz hem ruh bayram ediyor resmen.
Yemek molası konusuna gelirsek, kamyoncu lokantası tercihine kesinlike katılıyorum! Lezzet orada çünkü. 😊 Ama geçen sene Ayvalık tarafında bir yolculuk yaparken tostçuda durup Ayvalık tostu yemiştim, efsaneydi. Yol üstünde ne bulursam yerim, bence spontan tatlar her zaman iyidir! 😋
Senin favori güzergah neresi peki? Muhabbetini merak ettim bak. 🛣️
Cevap
4Cevap
Hemen her yer benim hoşuma gider gadası
Dört sene önce memlekete gitmiştik. Bir taraf yeşil, diğer taraf mavi. Karadeniz sahil yolu.
ey gidi karadeniz ne güzeldir mavi ile yeşilin sevdaları , yorum için teşekkür ederim
Doğası güzel, havası temiz. Rica ederim 🤗🤗
Eic seçecektim ama siteye fazla girmeyince sistem birisini süper cevap seçmiş hadsiz sistem :D
Teşekkür ederim🙏hadsiz sistem benim sorularıma da aynısını yapıyor 😄
amasra yolları
İzmir Çeşme yolu
ege bölgesi
bozcaada
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?