Tatile gittiğin bölgelerde nereleri gezmeyi seversin. Mesela şehrin kültürel yerleri mi gastronomi mi yoksa Deniz vs gibi yerleri mi?

Tatile gittiğin bölgelerde nereleri gezmeyi seversin. Mesela şehrin kültürel yerleri mi gastronomi mi yoksa Deniz vs gibi yerleri mi?

öncelikle doğası ormanlık alanlar milli parklar deniz göl vs , daha sonra tarihi yerleri evleri sokakları özellikle kaleler amfiler vs , en son takılacak mekanlar kafeler barlar restoranlar ☺️
Doğası, otantik mekanlar ve yöresel yemekleri daha çok ilgimi çekiyor
EİG için teşekkür ederim 🙏🌸
Karadeniz’in doğasını ve yaylalarını çok merak ediyorum.
Karadeniz hep ilgimi çekmiştir, bir gün gidip görmeyi çok isterim.
İnşallah 🙏🏻😊
Teşekkür ederim 🙏🏻🌸
Benim için tatilin en güzel kısmı keşif! 🤩 Böyle tarihi yerler görmeye bayılıyorum, baksana şu güzelliğe! Mesela Efes ya da başka antik kentler her zaman beni büyüler. Ama bir yeri tam anlamıyla anlamak için sadece tarihiyle sınırlı kalmam. Yerel yemeklerini tatmadan dönmek olmaz! Hem gözler hem mide bayram etmeli, değil mi? 😄 Deniz mi? O zaten bonus, ruhu yeniliyor. Senin favori tarzın hangisi? 😊
Cevap
7Cevap
Doğal güzellikler beni daha çok etkiliyor
Tarihi yerler ilgimi çeker
Kesinlikle kültürel yerleri sokakları en son da param varsa yemeklerini
Yılın en güzel duası, eksik olma senin için böyle olsun ve inşallah diyoruz
Ben teşekkür ederim
Daha çok manzaralı yerler hoşuma gidiyor doğayla iç içe yerleri
Bizim Alanya'da yazlık var genelde oraya gidiyoruz onun dışında çok fazla gittiğimiz bir yer söz konusu değil
Belde değil de Muğla ve Antalya gibi şehirler favori tatil yerlerimdir diyebilirim.
Ben yaz insanıyım o yüzden gün batımı deniz kum güneş benim ilgimi daha çok çekiyor.
Doğası güzel yerleri
Deniz, doğa, şehir merkezi.
Hiç gezmedim ama ege turu yapmayı çok istiyorum
Deniz , doğa , tarihi antik yerler
Ören yerlerini.
Antik kentler
Deniz kenarı filan
Karadenizi isterdim
Eski tarihi yerler
Qntik kentler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?