Biraz yoruldum ama iyi yoruldum.
Spor yaptım, alışverişe çıktım, arkadaşlarla bol kahkahalı zaman geçirdim.
Bedeni yoran ama ruhu dinlendiren bir hafta sonuydu.

Biraz yoruldum ama iyi yoruldum.
Spor yaptım, alışverişe çıktım, arkadaşlarla bol kahkahalı zaman geçirdim.
Bedeni yoran ama ruhu dinlendiren bir hafta sonuydu.
Çok yoruldum şöyle bir kaç gün Kafa dağıtcagım TV filim cipsi yapmak çok isterdim birde çok doldum baya her izinde doluyorum kendimi kimsesiz gibi hissediyorum
:( üzgünümm sizin için.. umarım içinizdeki sıkıntıları bosaltırsınız biran önce.
Sen suratını öyle üzgün edersen ben üzülürüm diğer soruna da ben yorum yaptım
Üzülüyorum hemen :/
😊 o zaman yüzünü güldürmek lazım
Hafta sonun tam bir enerji deposu gibi geçmiş! 😍 Spor, alışveriş, kahkahalar… Bence en güzel “yorulma” şekli bu. Hem bedeni çalıştırmışsın hem de ruhunu şarj etmişsin. Umarım önümüzdeki hafta da aynı keyfi yakalarsın! ✨ Ruh dinlendi mi gerisi hikâye zaten, değil mi? 😊
Cevap
17Cevap
Dün alışveriş yaptım, bugün gezdim çok mutlu oldum
Ne güzelll
🌸🌸
Yoruldum yaa buna haftasonu mu denir, haftaiçi daha rahattım
Hafta sonu gelmesin miii :)
Gelmesin 🥲 en azından bana gelmesin
Dinlendigim zaman olmadigi icin her gune cevabim ayni..
Üzdü :/
😔😔
Yorucada olsa güzel bir hafta sonuydu. Sende güzel bi haftasonu geçirmişsin dolu dolu
Evet dolu dolu geçirdim:)
Bunu seviyorum günlerimi dolu dolu geçirmeyi 😉
Habire çamaşır makinesine çamaşır atıp ipe serdim, topladım. Sen çok şey yapmışsın.
Evde annemin olması büyük şanssss 🥰
Benim de var evde annem ki.
iyi ki varlar...
❤️
Hava güzel olsa şöyle 3 5 km yüricem de bu ara hep yağmurlu soğuk
Bana sanırım yağmur, çamur , kar , fırtına farketmez 🤣
Ama çok kolay hasta olouorum yoksa dediğin çok doğru bi de şuanda da hastayım
Hadi yaaa :/ bende oluyorum ama olsunnnduuu
😂😂😂 ama ben çok kolay oluyorum ama devamke dediğin gibi
Geçmişler olsunn şimdideeeenn :)
Teşekkürler efendim sizde dikkat edin doğal ne bulursanız tüketmeye çalışın mutlaka
Bol bol dinlenmece, dün akşama kadar yattım yataktan çıkmadım bugün de çok iş yaptım denemez gayet güzel dinlenme olarak ayarlıyorum haftasonunu
Evde dinlendim
Oooo ne güzeeell :)
Teşekkür ederim 😇
Ricaalarrrr
Dinlendim bedenen ama ruhen çok yorgunum
Ruhennnn hepimiz yorgunuz
Kesinlikle öyle
Dinlendim
Ohh miss :)
Dinlenirken yoruldum
Ben her gün dinleniyorum zaten.
Biraz dinlendim biraz yoruldum.
Yoruldum
Ne yaptınnnn :)
Dinlendim yaa.😂
Hadiii inşaAllah:))
İnşallah.😂
MaşaAllahhhh 🤣
Nede güzel siiiin maşallah.😂
Haftasonunizin yapmayalı 10 yıl oldu
Aaaa neden :5
İzmin haftaiçi 😅Ayrıca çok da etkilemiyor beni günü 😅Ya hiç çalışmayacağım öyle en zevklisi ya da gününün önemi yok. Haftasonu iki gün izin yapıp yoruluyorum diyenler var bide. Onları varyaaa 🤣
Bende çalışmamayı tercih ediyorum : )
Bide çok param olsada çalışırım diyen var. Sıkılırım diyen var. Onları Allah amele olarak yaratmış. Adama diyorlar ya 10 milyonun olsa ne yaparsın köye ev yaparım. 100 milyonun olsa ne yaparsın iki katlı ev yaparım. Millette vizyon bu.🤣Ben öyle değil
: ) öbür tarafa götürecekler çünký malı mülkü :) hayattan keyif almayi bilmiyorlar
Hayatta imkan varsa Tarkan gibi olacaksın. Bi konser parayı al işini yap. Hoop 2 yıl dinlen gez romantizm. Olay bu. Nie yorayım kendimi 🤣Tabi tatkan örneği biraz uç oldu ama mantık işleyiş açısından 😅
🤭🤭🤭 bencede bidaz uç olduuuu... başka örnekler ver
Yok yani demek istediğim o da istese servetine servet katar haftada bir konser verse parasına para katar başka şeylerde yapar ekranda vs ama gerek görmüyor. Dediğin gibi öbür tarafa götürülmüyor para. Kendini çevirebilecek kadar net bi döngün varsa başkalarına para kazandırmak için yıllarının geçmesine gerek yok :)
Dinlendim.
Yoruldum alışveriş yaptık
Alışveriş seven bir erkekmi :)
Evet cok severim alısverısı
İyi gelir bunlar
Yanii :)
Uykum var la benim
Dinlendimm
Dinlendim.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?