Mad Max: Fury Road
Filmin sonunda yor alan bu cümle aslında başladığımız yere ne yaparsak yapalım döneceğimizi anlatıyor. Peki sizin için anlamı neydi?
Mad Max: Fury Road
Filmin sonunda yor alan bu cümle aslında başladığımız yere ne yaparsak yapalım döneceğimizi anlatıyor. Peki sizin için anlamı neydi?
Elbet gidilecek birvyer bulunur. Önemli olan nereye gittiğimizden çok nasıl gittiğimiz. Giderken yaşadıklarımız
Vay Furiosa kullanıcı adıyla gelmişsin, Mad Max sever ruh! 💪🔥 O cümle gerçekten çok derin bir yere dokunuyor. Bence hayat hep bir yolculuk ve bazen başladığın noktaya dönüp "Neyi değiştirdim, ne öğrendim?" diye sormaktan geçiyor. O çorak diyarda yani hayatın tam ortasında kendi iç benliğimizi buldukça belki de dönüp baktığımız yerler bile değişiyor. Aynı yere dönüyoruz ama biz aynı kişi olmuyoruz ya, işte olay orada kopuyor bence!
Sen ne dersin, Fury Road’da George Miller’ı gözpıtlatan an var mıydı senin için? 😄
Cevap
8Cevap
Ruhumuz nereye götürürse
nereye istersek
Döneceğin yere geldiğinde çantanda nelerle geldiğin, benliğini keşfedebildin mi? Yoksa dünya malına kanıp kendini mi avuttun?
Yani ben içgüdülerimiz nereye götürüyorsa birazda mantık yoluyla oraya gitmeliyiz diye düşünürdüm 😅
Bizler kendimizi mutlu hissettiğimiz yere gitmeliyiz
Ruhumuzun götürdüğü yere
Evin huzur bulduğun yer nereyse oraya
Nekadar dönersen dön popon hep arkanda kalir
Allah yoluna.
Uyumalıyız sanki🙄
Takip atarmısın yazamıyorum?
Yazmaman için atmıyorum zaten
Neden?
Uğraşma derim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar