Tatil & Seyahat Vanda önereceğiniz mekanlar var mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler6 ay van a atandımmm Vanda önereceğiniz mekanlar var mı? Cevapla Öneri Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
ScramblerChopperMam Takip Et Guru Yaş: 90 , eic 100% 6 ay Ne tür mekan diyeveğim şimdi fark ettim sadece erkeklere sormussun neyse 0 2 Yorumla Soran 6 ay Unide hocem erkek beyni pc gibi çalışır derdi ondan 1 0 1 0 Yorumla ScramblerChopperMam 6 ay Chat gbt sor o hocanıda dikkate alma Yorumla
AnkaraEfesi060606 Takip Et Bilge Yaş: 33 , eic 100% 5 ay Merhaba, vanda calısan elıf dıye bırını tanıyor musun 0 0 Yorumla
KaanCarry Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 99% 6 ay Van ne anasını satayım 0 4 Yorumla Soran 6 ay Vanaşko Yorumla KaanCarry 6 ay Tırt Yorumla Soran 6 ay Şanzelizeden mi yazıyorsun atandım oraya işte aa Yorumla KaanCarry 6 ay Vandan cennet ama 🤣🤣 hayırlı uğurlu olsun atanmışsın en azından Yorumla
Memoo00007 Takip Et Master Yaş: 30 6 ay Tatil & Seyahat konusunda 701 cevap paylaştı. vanda mekan mı vardı diye sormak istiyorum :D 0 0 Yorumla
BeyazGenç12 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 6 ay Van muhteşem ya 1 hafta sonra bende ordaym 0 4 Yorumla Soran 6 ay Nesi muhteşemm Yorumla BeyazGenç12 6 ay Cafe kültürü yemekleri Cumhuriyet caddesi Maraş caddesi Yorumla Soran 6 ay Öyleymiş Yorumla BeyazGenç12 6 ay Sen niye gidiyorsun Yorumla
Kharon_ra Takip Et Xper 6 Yaş: 110 , eic 100% 6 ay Van gölü 0 19 Yorumla ScramblerChopperMam 6 ay Cinivara dikka et he Yorumla Soran 6 ay Kfkfkfk Yorumla Kharon_ra 6 ay @ScramblerChopperMam atanan ben değilim ben dikkat edecek olan soru sahibi Yorumla ScramblerChopperMam 6 ay Ona dedim zaten kanka Yorumla Kharon_ra 6 ay @ScramblerChopperMam beni yesin yani umrun olmaz Yorumla Soran 6 ay Kavga etmeyin beni yer sizi mi yicek Yorumla ScramblerChopperMam 6 ay Kanka vanda mısın? Yorumla Kharon_ra 6 ay @ScramblerChopperMam vanla tek alakam bu soru Yorumla Kharon_ra 6 ay Kavga etmiyoruz niye edelim seni yiyecek zaten onun anlaşmasını yapıyoruz Yorumla ScramblerChopperMam 6 ay Ee o zaman kanka neden umursayim Yorumla Soran 6 ay Hfkgkgkg canavar yakışıklı ve zengoysa ben okeyim Yorumla ScramblerChopperMam 6 ay Zengo ne ya kızim Yorumla Kharon_ra 6 ay @ScramblerChopperMam zengo = zenci zengin Yorumla ScramblerChopperMam 6 ay Kanka bikiyorum Yorumla Soran 6 ay La hayır düz zenginn galerici Yorumla ScramblerChopperMam 6 ay Tamam oda seni bekliyor Yorumla Kharon_ra 6 ay Galarici ollsa olmuyor mu galerici önemli bir kriter mi Yorumla Soran 6 ay Beklesin aşkom , evet önemli bir kriter Yorumla Kharon_ra 6 ay İşin gücün yok yarın git galeri al şimdi Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 6 ay Tatil & Seyahat konusunda 10b cevap paylaştı. Ada mutlaka. 0 0 Yorumla
Erkekler Ne Diyor
Ne tür mekan diyeveğim şimdi fark ettim sadece erkeklere sormussun neyse
Unide hocem erkek beyni pc gibi çalışır derdi ondan 1 0 1 0
Chat gbt sor o hocanıda dikkate alma
Merhaba, vanda calısan elıf dıye bırını tanıyor musun
Van ne anasını satayım
Vanaşko
Tırt
Şanzelizeden mi yazıyorsun atandım oraya işte aa
Vandan cennet ama 🤣🤣 hayırlı uğurlu olsun atanmışsın en azından
vanda mekan mı vardı diye sormak istiyorum :D
Van muhteşem ya 1 hafta sonra bende ordaym