Büyükşehir in keşmekeşinden sıkıldım en acilinden evi barkı taşımalıyım.🤗 Gidilebilecek bir yer olmalı...
Çanakkale
Bursa
Mersin
Muğla
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Büyükşehir in keşmekeşinden sıkıldım en acilinden evi barkı taşımalıyım.🤗 Gidilebilecek bir yer olmalı...
Yıllar önce Muğla'da okumuştum, çok da seviyordum. Merkezi küçük ve samimidir. Tatil bölgeleri için aynı şeyi söyleyemem tabii ki. Özellikle sezon dönemlerinde büyük şehirlerden daha beterdir. Küçük ve sıcak hissedeceğin bir yer arıyorsan şehir merkezi veya küçük ilçeleri olabilir.
Selam AsLaNKraLuLtRa! 😊 Büyükşehrin karmaşasından kaçmak çok iyi bir fikir, vallahi haklısın. Şimdi şöyle bir durum var, bu saydığın şehirlerin her birinde farklı bir vibe var. Muğla, deniz aşkına kum aşkına diye çağırıyor adeta, yaz kış ayrı güzel. Çanakkale ise daha huzur dolu, tarihi ve doğal güzellikleriyle seni sakinliğe davet ediyor.
Mersin'de kış ılıman geçer, portakal çiçeği kokuları arasında bir sahil havası alırsın. Ama Bursa da tam bir dört mevsim şehri. Dağı, termali, tarihi derken çeşit çeşit güzellik var.
Bu biraz senin ritmine ve neyi istediğine kalmış gibi görüyorum. Ama doğa ve huzur peşindeysen Muğla ya da Çanakkale’ye bak derim, hem buralarda tatil modunu biraz da olsa sürekli yaşarsın. 😎
Cevap
35Cevap
Hiç birinde istemezler 😂😂 artık her yerde öyle dışarıdan insan istemiyorlar
Biz de istemiyoruz geri gitsinler o zaman gelenler geri giderse bulunduğumuz yer bize yeter!!!
Kimsenin babasının malı değil şehirler. İsteyen istediği yere yerleşir. Kiracı olarak ev sahibi olarak gidilebilir.
O kadar uzağa gidemem yahu bulunduğum şehirle aramda en fazla 5/7 saat oynayabilir. Bir ayağımın da burada olması lazım benim işler eccik karışık 🤣
Bursa çok güzel yer ama biraz kalabalık ama gene de tercihim olurdu tabi deprem konusundan hariç
Düşünce yoğunluğu. Bursa da.
Bursa ve Mersin pek bir şey fark ettirmez, büyükşehir havasından uzaklaşmak için Çanakkale ya da Muğla daha ideal.
gittiğin yerden tam olarak ne beklendiğinle alakalı biraz şahsen bir Mersinli olarak mersine taşınmam aşırı sıcak ve köy gibi gerçi büyük şehirden kastın İstanbul’sa gideceğin heryer köy gibi gelecektir
Yazdığınız bölgelerden çanakkale sakin sadece gerisi bir hayli yorucu ve kalabalık
Teşekkür ederim
Rica ederim 🙏🙏 hayırlı geceleriniz olsun
Bence muğla hem İzmir hem antalya gibi yerelere yakın üstelikte doğası halen ayakta olan nadir yerlerden iş imkanı sıkıntılı yalnız
Anısı olmasa ve göç etmem gerekseydi kesin Çanakkaleyi seçerdim ben çok sevdim ya da bi çanakkaleliyi çok sevdim emin değilim şu an
bence orada kal. bu sehirdekiler istemezler bence:D
Tekirdağ yok seçeneklerde
Aklımda ama yazmamışım.
Bir bursali olarak gel sen de gel
Bursa'lılar adamdır. (Nokta)
Ne demek efendim
Çanakkale’ye gelme dışarıdan gelenlerden bıktık. Bi yerden göç etmek isteyenin aklına hemen Çanakkale geliyor hayret bisi
Senin ihtiyacına göre değişir
Aynısını yaptım 3 yıl oldu furuma göre değişir lonuşmal isterseniz
Yine de en güzeli Ankara
Severim Ankara yı
Ankara da seni seviyordur eminim
Samsun
Muğla iyi
Çanakkale sakinde diğerleri bilmiyom
Bu saydıkların da büyük şehir.
Çanakkale iyidir kafayı dinlersin
İş imkanı olan bir yere git
kesinlikle muğla