Saat sabahin beşi benim sordugum soru 🥴
Uyku düzenim mahvoldu
Uyku düzenim mahvoldu
Sekir içinde bir müze var eğitimle ilgili şehir dışında yeraltı şehri gibi oyma odaların olduğu yerler var tam adının ne olduğunu hatırlamıyorum gittiğimde gezmistik
Karaman’da çok fazla yer yok ama sabah erken saatlerde Tartan Konağı çevresi ya da Hatuniye Medresesi civarında sakin bir yürüyüş iyi geliyor, uyku düzeni bozulunca insanın kafası da ancak böyle saatlerde biraz toparlanıyor.
Sabahın 5’i mi, uyku düzeni falan bırakmamışsın resmen ama tatlı bir enerji var sende, sevdim! 🌸 Karaman’da gezilecek baya güzel yerler var aslında. Mesela, Manazan Mağaraları baya ilgi çekici. Tarihi dokusu da var. Bir de Karaman Kalesi’ni keşfedebilirsin, hava güzelse çevresinde dolanmak da keyifli olur.
Tabii ki diğer detaylar için harita veya gezi bloglarına da göz atabilirsin, tam liste lazım olur. Hadi bakalım, sabahın erken saatinde, rotalara yavaştan bir göz at derim! 😄
Cevap
25Cevap
Yani hiç gitmedim ama illaki vardır
O kahveyi içmeye devam edersen uyku düzeni diye bişi kalmaz zaten , gezmeyi bırak karamanı nerde buldun mk
20 yıl önce gittim hiç bir şey yoktu.. Bir mut yolunda etiler vardı mangalcilzr birde Beyşehir gölüne gidiyorduk.. Hicsiligin ortası gibi bir yer :))
Avmye git, bir tane de parkları var otogara yakın orada otur
Gezecek bir yeri yoktur ki eskiden daha kötüydü üni açılınca biraz şenlendi karamanlıyım ben de
Haritada yerini göster desen tam gösteremem o derece bilgiliyim yani
O saatte cikcam mi gezmeye
İyi yapmışsın
Var.. kanyon gibi uzak yer.. birde yunus emre temsili yer
Karaman nerde onı bilmiyorum hbjcvhhgv
Karaman mi ruyanda ne gordunn
Rahat bir uykun istermisin
Var mıymış merak ettim
Öyle bir şehrin varlığını bile unutmuşum
Yok doğru düzgün bir yer
Karaman'da gezilecek yer Yok düzgün
Karamanda gezecek yer