Çeşitli ülkelerde çok çeşitli çok güzel saraylar bunların başında ABD'de beyaz saray Rusya'da da kremlin sarayı İngiltere'de ise buckingham sarayı dünyada en çok bilinen saraylar. Sen ilk başta hangi sarayı gezip görmek istersin?

Çeşitli ülkelerde çok çeşitli çok güzel saraylar bunların başında ABD'de beyaz saray Rusya'da da kremlin sarayı İngiltere'de ise buckingham sarayı dünyada en çok bilinen saraylar. Sen ilk başta hangi sarayı gezip görmek istersin?

İstanbul'da yaşadığım dönemde İstanbul'a ait sarayları gezdim gördüm yurtdışındaki saraylar olabilir.
Teşekkürler 🥇➕⭐
Topkapı, Dolmabahçe , Yıldız sarayı gezdiklerim. Daha Türkiye'dekileri bitiremedik. 🤧
Saraylar her zaman büyüleyici oluyor, değil mi? Ben galiba Buckingham Sarayı'nı ilk sıraya koyardım. O İngiliz ihtişamını ve tarih kokan havasını yerinde görmek kesinlikle müthiş bir deneyim olurdu. Bir de oradaki kraliyet törenlerini canlı canlı izlemek bayağı etkileyici olurdu diye düşünüyorum. 🏰💂♀️ Ama Kremlin Sarayı’nın da o ağır, mistik havası beni cezbetmez değil hani. Senin favorin hangisi? 😊
Cevap
4Cevap
Beyaz saray
İstanbul Topkapı sarayı gezmek çok istiyorum
Çok saray bilmiyorum. Kremlin’i ve Türki’yedeki sarayları biliyorum.
Türkiye’deki*
İkisi de güzel
Dolma bahçe sarayı derdim Topkapı sarayıni gezdim zaten
En çok Topkapı sarayını gezmek isterim.❤️
Topkapi
Saray degilde ben Ayasofyayı gezmek çok isterdim
Şahsi bir isteğim olmadı.
Bir fikrim yok
Buckingham’ı bi merak etmiyor değilim 🙃
topkapı sarayı
Beyz sarayı
Çiçek sarayı