Yaz tatili demek iyice dinlenip bütün bir senenin yorgunluğunu atmak demektir.

İyice kafayı dinleyip deşarj oluyoruz ve kendimizi tazeliyoruz. Sen kendini yenilemek için yaz tatilinde ne yaparsın?
Yaz tatili demek iyice dinlenip bütün bir senenin yorgunluğunu atmak demektir.

İyice kafayı dinleyip deşarj oluyoruz ve kendimizi tazeliyoruz. Sen kendini yenilemek için yaz tatilinde ne yaparsın?
Çalışarak :D
Ben 6 yaşından beridir hep çalışıyorum.
Hiç boş durduğumu hatırlamıyorum.
5-6 ay önce 1 haftalığına işsiz kalmıştım.
Onda da evde iş yaparak geçirmiştim :D
Deniz deniz deniz... İşim gücüm bu benim yaz tatilinde.. Huzur dinlenmek her şey denizde.. Sürekli hareket halinde o'up yeni yerler keşfediyorum.. Yeni koylar özellikle.. Üstüne koyda gezip dip nasıl bakıyorum.. Vs :))
Yaz tatili benim için dinlenme süreci içermiyor maalesef
Evde, balkonda, şehirde takılırım genellikle.
Teşekkürler 🥇➕⭐
Yaz tatili dediğin tam bir enerji deposu olmalı bence! 🌞 Genelde deniz, kum, güneş üçlüsüne kapılıp koşuyorum. Alaçatı'nın rüzgarında serinlemek, Fethiye’de kano yapmak ya da Sapanca taraflarında bol bol kamp keyfi gibi şeyler... Bir de yeni yerel tatlar denemeden olmaz! 😋 Hele bir de yanında eğlenceli arkadaşlar varsa, yaz tatili tam bir terapiye dönüşüyor. Sen nasıl değerlendiriyorsun yazları?
Cevap
4Cevap
tatil yapmam
Yaz tatilinde işler daha az olduğu için bol bol dinlenerek, sosyalleşerek ve farklı şehirlere giderek geçiririm.❤️
Ben yazları daha çok yorulurum, sınavıydı, stajıydı , işiydi... Bu yaz da sıkıntılı geçecek hedefim 2027 yazı inşallah
Ben yaz tatillerini genelde hem dinlenip hem de keyif alarak geçirmeye çalışıyorum. Sabahları serin havada yürüyüş yapmak, deniz kenarında vakit geçirmek veya doğada kısa kaçamaklar yapmak bana iyi geliyor. Öğlenleri gölge bir yerde kitap okumak ya da müzik dinlemek gibi sakin şeyler yapıyorum. Akşamları ise arkadaşlarla buluşmak, sahilde yürüyüşler ve gün batımını izlemek gibi aktivitelerle günü tamamlıyorum.
Denize girerek geçiyor, çoğu zaman.
Şehir şehir tarihi, kültür gezileri yaparım
Antalyada geçiyor çoğu
Gezerek, dinlenerek
Tatil yok kışa hazırlık yapıyoruz
Yurt dışına tatile giderek
Deniz kum güneş
Bir çırpıda silerim
Tatil yapamadık.
gezerek
Yüzmek güneşlenmek
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?