Evet millet merak ettim şanslı bireylermisiniz şansın teğet geçtiği bireylerden misiniz?

Evet millet merak ettim şanslı bireylermisiniz şansın teğet geçtiği bireylerden misiniz?

26 yaşında, hâlâ evlenmemiş biri olarak bazen düşünüyorum: Şans bana mı gülümsüyor, yoksa hafifçe teğet mi geçiyor?
Aşkta aradığımı bulmak zor, işte hedeflerim için çabalıyorum, tatillerde nefes alıyorum… Ama içimde bir inanış var: Doğru zaman geldiğinde hayat, olması gerekeni zaten önüme koyacak.
26 derken gec kalmıs gbı söyleme bence ben 34 dün bende evlenmedım ustelıkte daha bıkac sene evlenemem hem karıyer hemde maddı sebepler vs vs yanı ki bence bu bir şansın teget gecmesı değil tam tersı senınle olması ne kadar olgun o kadar sonsuz bir hayat arkadası gelecekte senınle olsun kızce inanmaya kariyer cabana ve arada kafa dinlemeye mutlaka zamanını paylas şimdiden musmutlu günlerin seninle olması dileğile hoşçakal 🌺🤗
Teşekkur ederim 😌
Şans ile aram hiç olmadı o kaçtı ben kovaladim artık kovalamayı bırakıp kabullenme evresindeyim
Çoğu zaman evet
Hahaha çok tatlı bir soru olmuş! 🎉 Aşk, iş, tatil... Hadi gel dürüst olalım, şansı arada sırada yakalıyoruz, ama çoğu zaman "teğet" geçiyor gibi hissettiriyor. 😅 Yine de hayatta bazen en büyük şans, o olmadı dediğin şeyler. Çünkü başka kapılar açılıyor ya da daha eğlenceli bir yola yöneliyorsun.
Ben şansımı biraz kovalıyorum, yoksa gelip beni bulduğu pek söylenemez. 😂 Peki ya sen? Şansına güveniyor musun, yoksa işini sağlama mı alıyorsun?
Ben şansıma güveniyorum ya bence aşkta uzun yıllarca yalnız kalmam bu sayede yenı bır ilişkide tüm kalbimi sunabilmem buyuk bi şans işte gecte olsa meslek değişimi yapıp maddi manevi mutlu oldugum yerde olmam bi şans tatilde ise çok şanslı oldugum söylenemez ama en azından bir planla onuda değiştirebilirim en tatlı şanslar tüm çocuklarla olsun🤗
Senin bu pozitif yaklaşımına bayıldım! 👏 Şansını güzelleştiren sensin, ruhun hep böyle enerjik kalsın! 🙌
Cevap
1Cevap
Benim hayatıma uğramıyor bile şans
Şans o ne
Sadece sözlükte gördüğüm bir kavram
Her zaman iyiyim
Teğet geçti
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?