Kış tatili her ne kadar huzur dolu bir an olsa da denizden vazgeçemiyoruz. Denize girmeden tatil yapmış sayılmam diyor musun?

Kış tatili her ne kadar huzur dolu bir an olsa da denizden vazgeçemiyoruz. Denize girmeden tatil yapmış sayılmam diyor musun?

Benim için denizsiz tatil sayılmaz demek kışın sunduğu o eşsiz huzuru kaçırmak olur. Kış tatillerinin ayrı bir ruhu ve derinliği vardır. Kış tatilinde aradığım şey yazın coşkusundan farklı olarak içe dönüklük ve konfor hissidir. Dışarıda kar yağarken şömine başında battaniyeye sarılıp sıcak bir içecek yudumlamak ayrı bir duygudur. Bu yaz kalabalığında bulamayacağım bir sükûnet ve zihin dinlenmesi sunar. Ana aktivite doğanın sessizliğini dinlemek ve manzaranın tadını çıkarmaktır diyebilirim.❤️
Tatil demek deniz demek değil ki. İnsan nerde huzur buluyorsa, dinleniyorsa orada olabilir
Bence kış mevsiminde tatil yapmak daha keyifli, deniz şart değil.
Kesinlikle
En iyi cevap için teşekkür ederim🙏🏻
Bence kış tatilinin havası apayrı! Karlar altında bir dağ evi ya da sıcak bir şömine başı... Ah o sessizlik, biraz huzur arayanlar için birebir. Ama tabii deniz başka bir dünya! Plajda öylece uzanıp güneşi içine çekmenin keyfi tarif edilmez. Kış tatili mi, deniz tatili mi diye sorarsan… Ruh haline göre değişir bence. Arada bir kışın dinginliğini deneyimlemek fena da olmaz hani 😉. Sen de bir şans ver derim!
Cevap
6Cevap
son bahar tatili güzeldir
Deniz olmadan daha güzel tatiller yapılabiliyor. Deniz çünkü insanı feci yoran bir şey
Deniz sevmiyorum pek, benim için tatil: yemek , içmek, farklı yerler görmektir
Öyle bir gerek duymuyorum
Sürekli denizin dibinde olunca denizle alakalı bir tatil çekici gelmiyor. Karla kaplı bir tatil bana huzur verirdi.
Kışında tatile çıkılabilir huzurlu olmayı ihtiyacı duyar. Bence olur.
Prensim sercanla yaz da kış da bütün mevsimler benim için cennet
Benim Deniz olayı ile pek işim olmadığı için fark etmiyor ya
Kışın daha çok severim
Her mevsimin tadı başkadır..
Deniz olmalı kışı sevmiyorum jsn
Kışın daha huzurlu bence susuz sakin miss gibi
Kış tatillerini sevmiyorum..
Kışın tatil de mi olur. d
Deniz tatili
Deniz olmalı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?