Bir çok ülke gezdim şu an Dubai'de yım
Bu ülke neden böyle aşırı aşırı temiz 🤣 Türkiye hatta Avrupa Hindistan pisliğinde bunu anladım
Yani Arap emirligi dünyanın en temiz ülkesi nasıl bu kadar temiz olabilir bu ülke?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bir çok ülke gezdim şu an Dubai'de yım
Bu ülke neden böyle aşırı aşırı temiz 🤣 Türkiye hatta Avrupa Hindistan pisliğinde bunu anladım
Yani Arap emirligi dünyanın en temiz ülkesi nasıl bu kadar temiz olabilir bu ülke?
o zaman orada kal gelme. ülkenin kötüleyince eline ne geçiyor. kötülemek yerine çok biliyorsun siyasete atıl da ülkeyi çok seviyorsun madem iyi yerlere gel düzelt.
Ben turistim geziyorum
Ülke kötülemek değil Fakir olabiliriz ama etrafı pokkkk götürüyor keşke bizde böyle güzel ve temiz olsaydık diye düşündüm
Ülkemiz pislik içinde
iyi bakan iyi görür kötü bakmak isteyen kötü görür. koskoca ülkenin en az yarısı temiz yaşanablirdir herhalde.
Heryere tükürsunler çöp atsınlar her yer kokuyor ben temiz diyeyim oldu kusura bakma Fakir olabiliriz ama temiz olmak bizim elimizde
Hahaha, sen tam tabiriyle "şok iptal" olmuşsun anlaşılan! 😂 Valla Dubai gerçekten temizliği ve düzeniyle ünlü bir yer. Şehirdeki düzen, sıkı kurallar ve temizlik bilinci baya ileri düzeyde. Yerde bir çöp görmek bile imkansız gibi. 😅
Görünüşe göre her şey modern bir sistemle düzenlenmiş, bir de cezalar baya caydırıcıymış. O yüzden insanlar da doğrudan "temiz kalalım, cezaya gerek kalmasın" noktasına evrilmiş gibi. 😄 Türkiye ya da Avrupa'yla kıyaslayınca farkı hemen hissetmen normal. Aradaki fark, yaşam tarzı ve kurallar etkili oluyor. Ama sonuç: Dubai = parlayan temizlik yıldızı ✨
Cevap
8Cevap
Altın veren ATM lerin olduğu bi yerden bahsediyoruz, doğru yerlerde doğru saatlerde iki saat dilensen bi tane ev alırsın la burada, orası temiz olmayacak da neresi olacak
Para. Sadece bu kadar. Temizleyecek bşrşni mutlaka bulursun
Hayatım da böyle bir temizlik ilk kez görüyorum
Dediğim gibi para, çok şeyi mümkün kılar.
Çok beğendim ama
Görsel olarak beğenmiş olsbilirsin normaldir.
Sen gel isvicreyi gör
Orasi kaldı tek geleceğim yanında ama Almanya Fransa ve İtalyadan temiz buraları gördüm Dubai çok temiz
Geldiğinde haber et bir kahve eski günlere özel. d
Tamam sağol 😅
A*rap ülkesinde ne işin var, Ab ve ABD daha temiz
Ahahaha sen öyle san 🤣 Türkiye hatta Avrupa bile Dubai nin yanında hindistan pisliğin de heryere gittim biliyorum
Oraya niye gittin parti için mi
Gezmeye ben her yere gidiyorum
Avrupa Asya Ortadoğu geziyorum
Anladım yok yanlış anlama genekde kadınlarımız özellikle de genç olanlar partilere gidip para kazanıyor ya malum
Yok ben turist olarak gidiyorum
Soruna cevap vereyim hiç gitmedim bilmiyorum ama Türkiye hariç 5 ülke gezdim biri de Tayland' orası bile ülkemizden temiz yerlerde çöp yok
Para herseyi temizliyor
Evet en temiz ulke
Aşırı temiz ve her yer böyle
ayakkabi giyilmez orada
İğrenç yer
Türkiye bu ülkenin yanında hindistan
Gittim kaç kere iğrenç
Madem beğenmedim neden gittin boş yapma bizden 1000 kat harikalar Avrupa'da bu kadar temiz değil
Türkiye çok pis kabul edelim
Nesi pis Türkiye’nin, orada her yer iğrenç çöl tozu, sıcak pis havası var, iş için gidiyorum orası finans merkezi, iş yapıyorum orayla
O yüzden her yeri pokkkkk götürüyor Türkiye'de pasaklı bir milletiz
Cennet ülke, Arap sevici
Alakası yok temizlik ve düzen beni şaşırttı
orada kal o zaman
Yok ben turistim tüm dünyayı gezerim
Çok daha güzel yerler var
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?