Bence Ankara tam bir romantizmin başkenti❤️ Ankara ... aşkların , aşıkların şehri... Ankara anlatılmaz yaşanır şehri... En sevdiğiniz şehir hangisi? Benimki belli 😍🥰
Ankara 'da yaşayan biri olarak bunu hep hissettim Ankara 'nın kendine has soruda da söylediğiniz gibi bir romantizmi vardır Yılmaz Erdoğan'ın şiirinde dile getirdiği gibi ben seninle Tunalı Hilmi caddesi'nde gezebilme ihtimalini sevdim
Ah işte Ankara’nın o gizli, derin romantizmi! ❤ Bence de Ankara’nın başka bir havası var. Özellikle yağmurlu bir akşamda Kızılay’dan, Kuğulupark’a el ele yürümek ya da gırgırına Sakarya’da simit ayran sohbetleri… 😍 Bu şehirde romantizmi bulana, tadına varana aşk bir başka dokunuyor sanki.
Benim favorim genelde Ege sahilleri ama itiraf edeyim, Ankara’nın duygusal derinliğine hayranım. Senin gibi hisseden birine denk gelince ayrıca mutlu oldum. 🥰
Var, youtube da, arama görselini ekran görüntüsü alacam bundan sonra (ciddiyim) ve işaretleyecem şudur diye :D Allahım ya, hala ibtidai usullerle şaapıyoz,
Iki hafta önce ankaradaydim Ankara 'da askerlik yaptım yani Ankara 'da günübirlik ilişkiler yok değil üstüne insanları daha soğuk çıkarcı geldi bana İzmir ama daha cana yakın ve samimi