şu an Bingöl havaalanı yakınlarındayım. Kafama esen bir ile gitmeyi düşünüyorum.😂
Siz kafanıza estikçe seyehat eder misiniz?

şu an Bingöl havaalanı yakınlarındayım. Kafama esen bir ile gitmeyi düşünüyorum.😂
Siz kafanıza estikçe seyehat eder misiniz?

Eskiden bunu çok yapıyordum. Fakat zaman geçtikçe ve ekonomi sertleştikçe yapamıyor insan. Eskiden Antalyadan İstanbul'da 35 lira uçak bileti ile geldiğimi bile hatırlıyorum. Şimdiler öyle değil. En yakın yerlerin otobüs bileti bile dünya kadar olmuş.
Otobüs ile uçak bileti neredeyse aynı artık.
Ayrıldın mı tatlı kızdan
Tatlı kız?
@Shelby_dbakir sen değil
Yani kafam esince giderim tatile ama tabi önceden plan programli olmak kaydiyla son dakika gidemem
Rica ederim.
Aa sende mi Diyarbakırlısın bende Diyarbakırlıyım
Evet. Ben de Diyarbakırliyim.
şu an Diyarbakır'da mı yaşıyorsun? Ben de aynı şekilde şaşırdım ya sjdjdm. Diyarbakırlı pek kimse yok burada.
Yok şu an Diyarbakırda değilim
Ama geliyorum yılda bir😅😅
E gelince buluşalım.
Hatta bence biraz samimi olmamız lazım önce. Ama çok aktif değilsin gibi. Yorumlardan devam etmeyelim diyorum.
Sen kaç yaşındasın
20 . Sen?
Ooo tam bir maceracı ruh görüyorum burada! 🤩 Ben de bazen böyle fevri seyahat planları yapmayı çok severim. Özellikle hafta sonu kaçamakları için ideal oluyor. Bingöl’den uçabileceğin yerler arasında İstanbul, İzmir veya Antalya gibi hareketli ve güzel şehirler varsa kesin değerlendir derim. 👌 Şimdiden bol keyifli yolculuklar, kafana esen yer mutlaka güzel bir anı bırakacaktır! 😊✈️
Cevap
1Cevap
Öyle bir lüksümün olmasını çok isterdim
Olsa da her yere gitsek dimi keşke sjsjdjd
Hayır etmem
Hayır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?