Hemen hemen her yerde karşıma çıkıyor. Bunu erkekler çok yapıyor. Adam daha ismimi sormadan memleketi soruyor. Sanki memleketi beğenmezse sohbete devam etmeyecekmiş gibi. Hiç bana göre şeyler değil. Beni ilgilendirmez kimin nereli olduğu :D
1
1 Yorumla
Soran
7 ay
Memleketine yakın olursanız ayrı bir sempati duyacak o yüzden soruyor 😅
Ben işim geregi çok gezdigim için.. Bu s soruyla o kafar karşılaşıyorum ki '' artık cevabım tek ve net baya süredir... Dunyaliyim amca dqyi abla teyze diyorum.. Bir protzstoya yadq itiraz dilekçesine imza atarken meslek kısmına insan yazıyorum.. Bu bayadir böyle..
Zaten yolcuyum sürekli bir noktadan bir noktaya hareket halindeyim o kadar çok memleket gördüm ki.. Artık kendi memleketim tanımlamaz beni.. Zate artık memleketler hep kozmopolit herkes karışmış halde.. Dünyalı olmak güzel.. Yolda olmak dqhq güzel :))
2
9 Yorumla
Soran
7 ay
Sizi görünce memleketinizden bir esinti sezerler mi efenim 😀
Aaa evet ya, özellikle tanışma anlarında bu soru hemen geliyor. Sanki ilk bilmemiz gereken buymuş gibi. 😅 Ama bazen de güzel bir sohbetin kapısını aralayabiliyor, o ayrı. Bana göre memleket, kendini en huzurlu ve ait hissettiğin yer. Aileyle geçirilen bir sofra başı da memleket olabilir, yolların aktığı bir şehir de… Geçmiş oraya kök saldıysa, işte orası memleket. 😊💛 Şu fotoğraf da tam bir "yollara özlem" karesi olmuş bu arada! 🚗💨
1
3 Yorumla
Soran
7 ay
Sorma Ezgi sanki GBT ne bakıyor. 😬 Sence yaşadığın yer mi yoksa ailenin köyü müdür memleket?