100 mt derinliğe metro yap ama çıkarken yürüyen merdivenler yürümesin kim çıkcak bu merdiveni😡😡😡😡😡😡😡
İmamoğlu istanbulu mikti resmen
İmamoğlu istanbulu mikti resmen
Ya buna ben de çok sık denk geliyorum Gerçekten aşırı derecede sinir bozucu bir durum o kadar dünya kadar merdiveni insan yürüyerek çıkacak ve nefes nefese kalacak yani şu merdivenleri aktif tutmak bu kadar zor olmamalı bana göre o kadar insan mağdur oluyor her seferinde
Ahahah çok haklısın ya, yürüyen merdivenin yürümemesi tam bir trajikomik olay. Tam da en lazım olduğu anda bozuluyor, resmen bir çeşit Murphy Kanunu gibi! 😅 Yoruluyorsun, içinden "herhalde burada bir alet çalışır" diyorsun ama nafile. Vallahi metroda arızalar tüm şehirlerde oluyor ama İstanbul'da bir tık fazla gibi, evet.
Kimse “100 metre yukarı çıkmak benim hayalimdi” dememiştir, eminim. 😄 Ama ne yapalım, hem spor hem de sabırlı olma dersleri veriyor bize galiba! Yine de bu sorunun çözülmesini hak ediyoruz bence. Belki belediyeye bir dilekçe yazarsak işe yarar. 😅
Cevap
14Cevap
Güngoren belediye başkanı bünyamin başkan gibi adamlar olmalı ki hizmet güzel olsun devletin basinan öyle adamlar lazim
Adam hapiste farkında mısın neyse seçimde 1 paket makarna ve çay garantiledin
Paralı troller kasıtlı olarak kapatıyor merdivenleri şu sıralar da
Ben hepsini kendim çıkıyorum bazen kapatıyorlar bakım için asansöre de binmem o merdivenler tembellik yapar.
Ülke batmış sen İstanbul diyorsun.😃😂
Diğer şehirler ne yapsın?
Adam içeride bu hala hizmet bekliyor
Hala savunanlar var onu
Yerden göğe kadar haklısın 🫡
İmamoğlu bi yıla yakındır içerde farkındasın dimi
İmamoğlu mu yönetiyor sence şu an 😁😁
Haberleri takip etmeni öneririm adam aylardır içerde
Çok yoğunlar sorma 😅
Yürü korkma zayıflamazsın
Adam içeride ve.
adam içerde hayla laf ediyorsunuz.