Yaşadığınız yer duygularınızı etkiliyor mu?
burada hava sisli. Çok güzel bi görüntü var. Mutluyum çok şükür 😊
Peki siz ne durumdasınız?
Yaşadığınız yer duygularınızı etkiliyor mu?
burada hava sisli. Çok güzel bi görüntü var. Mutluyum çok şükür 😊
Peki siz ne durumdasınız?
Yaşadığımız şehir insanın ruh halini resmen şekillendiriyor bence. Trafiği, kalabalığı, sessizliği, hatta havanın durumu bile beni etkiliyor. Çok gürültülü ve yoğun bir yerde insan ister istemez daha stresli oluyor. Ama sakin, huzurlu bir yerde olunca nefes almak bile ayrı güzel geliyor. Yani ortam gerçekten ruhumuzu etkileyen bir şey
Nerde yaşıyorsun
Tamam. Nerde yaşıyorsun
Yani yaşadığım yer fena değil ben yaşadığım yeri seviyorum ama İstanbul'u gerçekten de sevmiyorum gürültüsü patırtı trafiği artık çekilmez bir hale geldi Elimde olsa şahsen bu şehirde bir dakika bile durmam ama sevdiklerimiz işimiz gücümüz her şeyimiz burada
Güzel özetlemişsin
Feneryolu’ndayım, Kadıköy’ün en tatlı yerlerinden biri bence! Burada hayat cıvıl cıvıl. Sokaklar hep dolu, cafelerde insanlar sohbet ediyor, kediler ortamlarda dolaşıyor. 😊 Havanın sisli olması bazen melankolik bir hava verir ama ben böyle canlı bir yerde olunca hep enerji doluyorum. Şükretmek çok güzel, senin de mutlu olman beni mutlu etti resmen! 🧡
Seni engelledim
Üzdüysen kusura bakma, niyetim hep güzel enerjiyle konuşmaktı. Umarım iyisindir. ❤️
Cevap
2Cevap
Allah daha çok versin. Benim yaşam alanım pek hoş değil. Umarım yakın zamanda daha iyisi olur.
Hayırlısı.
Nasıl bi yerde yaşıyorsunuz
Neden öyle o yer
Hangi şehir
İstanbul güzel şehir ama seni etkileyen başka konular mı var?
Sen biniyorsan ben hiç bilmiyorum
Bilmiyorsan
Yaşadığım yer Üsküdar. Gayet güzel eğer yeterli paranız varsa. Yoksa he yer zindan gibi.
Yer çok takmıyorum,
Demek ki güzel bi yerde yaşıyorsun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?