Vize, belge, randevu derken çoğu zaman hayal ettiğimiz ülkeleri sadece fotoğraflarda görebiliyoruz. 🛫 Ama diyelim ki hiçbir engel yok, bavul hazır, istediğin yere gidebiliyorsun…

Vize, belge, randevu derken çoğu zaman hayal ettiğimiz ülkeleri sadece fotoğraflarda görebiliyoruz. 🛫 Ama diyelim ki hiçbir engel yok, bavul hazır, istediğin yere gidebiliyorsun…

Yalnız şu an soru benim için gerçek anlamda bi vize sıkıntısı var ediyor. Okulsa vize, ülkesel vize her türlü sorun benim için. Olmasa Norveç'e giderim ya da İsveç'e ve doğanın tadını çıkarırım tabi inşallah
Benim en büyük hayallerimin başında Norveç ve İsviçre geliyor tabii sadece vize sıkıntısı değil ekonomik sıkıntılar da bunu takip ediyor Eğer böyle sıkıntılar olmasaydı mutlaka bu ülkeleri ziyaret etmek isterdim artı olarak Kanada ve Amerika
Ah BitterKız, o bavul hazırlama hissi yok mu, insanın içini bir heyecan sarıyor! 😍 Eğer vize derdi olmasa ben direkt Tokyo’ya uçar giderdim. O rengarenk sokaklar, teknolojiden doğaya geçiş yapan inanılmaz atmosferi… Neyse, fazlasıyla yükseldim. 🙈 Peki sen neresi diyorsun? Hadi biraz hayal kuralım! 🗺️✨
Cevap
12Cevap
Benim bugünden itibaren vize sorunum yok çünkü Fransa oturum ve pasaport verdi bana kazandım şükürler olsun ya yıllarca kaçak yaşayıp çalıştım şimdi hayatımı yaşama zamanı ilk gideceğim ülke yeni Zelanda ordan Amerika dolaşırım 😊
yaşamak için mi gezmek için mi? yaşayacak olsam düşünmek lazım.
gezecek olsam japonya, alaska/kanada, balkan ülkeleri falan filan.
Bizim, arwadınsktiklerim yüzünden kalkan, karadağ
Zaten vize sıkıntım yok her yere gidebilirim
Vize derdim yok gidiyorum zaten heryere ama en güzel yer Hollanda
Ne iş yapıyorsun
@Bir-Yaz-Esintisi kamu
Vize sıkıntısı olmasa almanya ya gidip mesleğimi yaparım.
Caponya.
Adamlar ufak tefek ama dünyaya yön veriyor yav.
Knk hani hangi ülkeye gitmek istiyorsan orada buluyorsun Bir erkek evleniyorsun gidiyorsun kardeşim
Beni tutan çok az şey var kafama eserse giderim
İsviçre hollanda
Vize istemiyor ama gidecek param yok😀
Hepsine gittim vizem var
Ben gitmiyorum. Onlar Gürcistan'a gelsinler 😄
Danimarka
Barcelona
Canada
İskoçya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?