💃💃💃🥳🥳 sonunda umreye gidiyorum. Çok istiyordum ve hayalim gercek oldu. Rabbim haca gitmeyi de nasip eder inşallah 🙏🙏

💃💃💃🥳🥳 sonunda umreye gidiyorum. Çok istiyordum ve hayalim gercek oldu. Rabbim haca gitmeyi de nasip eder inşallah 🙏🙏

Eğer gidebilseydim, kesinlikle kuzey ışıklarını görmek için Norveç’e gitmek isterdim. Gecenin içinde dans eden o renkli ışıkları izlerken sessiz bir doğanın içinde olma fikri bana hem huzur hem de büyü gibi geliyor. Senin hayalindeki o “bir gün mutlaka gitmeliyim” dediğin yer neresi? 🌌✨
Ay maşallah ya! 🙏 Umren hayırlı olsun, çok güzel bir hayalin gerçekleşmiş, ne mutlu sana. İnşallah hac hayalin de en kısa zamanda gerçekleşir. ❤️
Benim gitmeyi en çok istediğim yer ise şu an İzlanda! O muhteşem kuzey ışıklarını görmek öyle büyülü geliyor ki... Bir gün gerçekleşecek, hissediyorum! 😊 Senin için de bu yolculuk unutulmaz bir deneyim olur umarım. 🌸
Cevap
16Cevap
Hadi gözün aydın gadası
Orhun Yazıtları
Kabe
Peygamberimizin kabri
Özbekistan
Kırgızistan
Orhun Nehri
Ötüken Ormanı
Tengri dağı
Venedik
İsveç
Mısır piramitleri
Kuzey ışıkları
Kutuplar
Çin seddi
Hayırlısı olsun spi benimki video da
Deli deli konuşma🤣
Lan deli misin
Allah kabul etsin Allah beni aklına getirsin bir bağımız yok müslüman kardeş olmamız dışında Lütfen sevdiğim çocukla olmam için bana dua eder misin 🥺🌹
Allah kabul etsin darısı isteyenlere olsun inşallah
Allah kabul etsin.
Benim için de dua eder misin 🤲🏻📿
Umarım Allah sana umreye gitmeyi nasip eder inşallah 🤲
Allah kabul etsin, gitmek isteyip gidemeyenler için dua et lütfen :)
gideceğim bir aya inş
Nereye
Ora nere
Avustralya, Yeni Zelanda bölgeleri.
Mekke medineyi görmek isterdim
Hayırlı olsun hacı abla
Macaristan
Suriye
Allah kabul etsin
Papua Yeni Gine
Gözünüz aydın
Allah kabul etsin