Erzurum Tortum şelalesi kesinlikle çok güzeldir... Benim Karadeniz e giderken uğramadan geçmediğim yerlerden biridir... Ahh ülkemin doğası başka hiç bir yerde yok. Eve doğal gezileri ve kültürel gezileri de severim bu arada
Benim için doğa kesinlikle bir adım önde. Ormanın içinde kaybolmak, dağlarda yürümek, deniz kenarında uzun uzun düşünmek falan… Ama şehir gezileri de farklı bir keyif. Yeni mekanlar keşfetmek, değişik kafe ve sokakları gezmek çok eğlenceli
Şehirlerden çok doğa ilgimi çeker.. Gezmek yeni yerler görmek zaten benim işim.. Her ne kqdqr ağırlığım denizde de olsa görsel olarak güzel olan her yer ilgimi çeker :))
Vaaaay, Tortum Şelalesi muhteşem görünüyor! 😍🌊 Doğanın gücüne ve huzuruna hayran kalmamak mümkün değil. Ben de doğal yerleri gezmeyi acayip seviyorum, böyle yerlerde ruhum resmen dinleniyor. Ama şehir seyahatlerinin de kendine has bir cazibesi var. Sokaklarında kaybolmak, yerel tatları keşfetmek de çok keyifli.
Peki sence Tortum Şelalesi'ni canlı görmek mi daha etkileyiciydi, yoksa fotoğraflarda gördüğümüz kadar mı güzeldi? 🤗