Her izinde kocamın köyüne gitmesinden bıktım, nasıl bir çözüm bulabilirim?

Ben eylül 2023’te evlendim daha 2 sene yeni oldu. Evlendiğimiz günden beri eşimin 3 kere izni oldu her izinde burnumdan getirdi, bir insan her izinde köye anne babasının yanına gitmek ister mi? Hiç mi eşiyle bir insan başbaşa bir tatil planı yapmaz ben anlamıyorum. Ben onun annesine babasına hiçbir şekilde nefret duymuyorum iyi insanlar ama ben onun anne babasıyla mı evlendim her izin köye gitmek zorunda mıyım? Her izinde kuzenleriyle ne yapacağını onlara kavuşma hayalleri kuruyor. Artık bıktım, ben bunun için mi evlendim. Zaten gece çalışıyor gündüz uyuyor evden dışarı çıkamıyoruz bi 10 günlük izinde eşiyle olmak varken neden illa köy hayali kurar bir insan? En son ağustosta gittik ben gelmiycem bu sefer dedim kavga çıkardım söz verdi bir dahaki izinde gitmicez diye ama yine köy köy kafamı şişiriyor. Gerçekten tahammülüm kalmadı artık. Bu insan neden evlendi anlamıyorum. Belki sizin için basit olabilir bu konu ama artık ben kafayı yemek üzereyim. Bir insanın eşiyle alakalı hiçbir planı olmaz mı? Tek hayali izinde kuzenleriyle takılıp anne babasını görmek. Sanki bir onun anne babası kuzenleri var. Artık sinirden ağlıyorum.

Her izinde kocamın köyüne gitmesinden bıktım, nasıl bir çözüm bulabilirim?