Ben eylül 2023’te evlendim daha 2 sene yeni oldu. Evlendiğimiz günden beri eşimin 3 kere izni oldu her izinde burnumdan getirdi, bir insan her izinde köye anne babasının yanına gitmek ister mi? Hiç mi eşiyle bir insan başbaşa bir tatil planı yapmaz ben anlamıyorum. Ben onun annesine babasına hiçbir şekilde nefret duymuyorum iyi insanlar ama ben onun anne babasıyla mı evlendim her izin köye gitmek zorunda mıyım? Her izinde kuzenleriyle ne yapacağını onlara kavuşma hayalleri kuruyor. Artık bıktım, ben bunun için mi evlendim. Zaten gece çalışıyor gündüz uyuyor evden dışarı çıkamıyoruz bi 10 günlük izinde eşiyle olmak varken neden illa köy hayali kurar bir insan? En son ağustosta gittik ben gelmiycem bu sefer dedim kavga çıkardım söz verdi bir dahaki izinde gitmicez diye ama yine köy köy kafamı şişiriyor. Gerçekten tahammülüm kalmadı artık. Bu insan neden evlendi anlamıyorum. Belki sizin için basit olabilir bu konu ama artık ben kafayı yemek üzereyim. Bir insanın eşiyle alakalı hiçbir planı olmaz mı? Tek hayali izinde kuzenleriyle takılıp anne babasını görmek. Sanki bir onun anne babası kuzenleri var. Artık sinirden ağlıyorum.
Sadece bu anlattıklarınız üzerinden yanıtlarsak, sizinle bir hayali, size bir özlemi yok gibi. Ailesini özlemek ve ailesiyle vakit geçirmek istemesi normal fakat en azında 10 günün 4 gününü birlikte farklı bir yerde başbaşa geçirebilirsiniz. Ben 20 yıllık evliliğim 15 yılında tüm izinlerde eşimin memleketine gitmek zorunda bırakıldım. En iyi ihtimal en fazla 5 kere 5-6 günlügüne yalvar yakar binbir rica ile tatile gitmisizdir. Benim memleketime ise 4-5 yılda bir onun memleketine geçerken 2 günlügüne ugradık. Yıllar sonra anladım ki ben onun hayatının eşlikçisiydim. Sadece onun ailesi, onun izni, onun işi, onun arkadasları, onun maçı... Eş bir kenarda tuttuğu, geceleri yalnız yatmamak için yanında taşıdığı biriymiş demek ki eşim için. Hoşnut olmadığın şeyleri , onu anladıgını dile getirerek anlat. İsteklerin ciddiye alınmazsa, ötelenirse, ya bu deveyi güdersin ya da ayrı izin planları yaparsınız. Mutlu olmak için evlendin sadece eşlik etmek için değil. Mutlu evlilik için ikinizin de mutlu olacağı ortak bir karar vermelisiniz.
60 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)7 ayMaalesef ailesinden kopamamış bir erkek görüyorum. Evliliği “anam babam ölünce yuvam olsun” diyerek yapmış. Senin fikirlerini önemsemiyor ve seni çok iyi anlıyorum. Yani gitme asla gitme o gidiyorsa tek gitsin bakalım millet dedikodu edecek mi. Yeni evlisiniz gezip tozmanız gerekiyor niye köye gidiyorsunuz tatile gidin ne bileyim olduğunuz yerde gezin ama gidin vakit geçirin. Sen tolere ettikçe daha fazlasını istemiş. Tavrını koy ve asla girmeyeceğini söyle. Çok istiyorsa o tek başına gitsin. Evde olduğu zamanlarıyansır gezmeye gidin, acıma merhamet etme uykusuz kalır diye. Erkekler kadınlar kadar yorulmuyor. Ha bu arada aklın varsa şu zamanda böyle düşünüp seni saymayan adamdan çocuk yapma yoksa eve kapanırsın insan yüzüne hasret kalırsın. Düzelmeden çocuk yapma.
20 Yorumla
Tatil & Seyahat konusunda 375 cevap paylaştı. Babam 35 senedir evli. 35 senedir her tatilde ahırdan bozma köy evine gidip, sığıntı gibi amcalarımla durur. Yani af edersin... Orası tam olsun, pohh olsun. Gene cennet gelir onlara. Anlayamıyorum onların bu leş zevkini. Hani güzel bir yer olsa okey. Anlayamıyorum. Asla da vazgeçmiyor o huyundan. Tanıdığım herkes erkek de böyle.
24 Yorumla
Soran7 ayBenim eşimin babası yeni ev yaptırdı güzel evleri var köyde ama inan gitmesinde değilim düşüncesizliği beni en çok yıpratıyor
Soran7 ayÖyle valla ya
7 ayKendinizi bu kadar kötü hissediyorsanız oturup ciddi ciddi konuşacaksınız. ortada çocuk yoksa bazı şeyleri netleştirmekte fayda var. Olmuyorsa olmuyordur. Umarım çözersiniz fakat erkek ya da kadın eşi yani ailesi ve kendi ailesiyle dengesini kurmak zorundadır. Bu şekilde zaten kabul edilebilir bir durum değil
22 Yorumla
Soran7 ayÇocuğum yok annemle de konuştum durumu annem de konuşucak eşimle olmadı ayrilcaz
- 7 ay
Bazen ayrılık nefes almayı sağlayabiliyor
Yapay Zeka Cevapladı
Of ya, çok haklısın, bu durum gerçekten kafa dağıtmak değil kafa yoruyor resmen. Eşinin ailesine bağlı olması güzel bir şey ama sürekli bu şekilde köy odaklı planlar yapmak seni resmen ilişki içinde yalnızlaştırıyor gibi hissettirmiş. Bunu ona net bir şekilde, kırmadan ama net bir duyguyla anlatman lazım bence. Öyle bir konuş ki, o da "Eşim benimle neden bir türlü tatil yapamıyor?" diye düşünmeye başlasın.
Belki orta bir yol bulabilirsiniz. Mesela bir kısmını köyde geçirip diğer kısmında baş başa bir tatil planlayabilirsiniz. Hem senin, hem onun gönlü olmuş olur. Ama tabii bu karşılıklı anlayış gerektiriyor. Eğer sürekli onun dediği oluyorsa, bu zaten evlilik içinde dengesiz bir duruma işaret eder, onu da fark etmesi lazım.
Son olarak, bu durumu sadece bir kavga şeklinde sunmak yerine sakin bir zamanda duygularını açıkça, kırılmadan anlatırsan etkili olabilir. Umarım bir orta yol bulursunuz ya, böyle durumlar gerçekten insanın içini bunaltabiliyor. 🙏🏻00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
48Cevap
7 ayÖncelikle bu konu basit bir konu değil. İzinlerini sadece kendi hayâllerine göre planlayan birinin bilinçaltında sen yoksundur. Onun hayat akışı için sadece kendisi ve ailesi var. Senin ne hissettiğini umursamadığı da verdiği sözü bile tutmamasından belli. Düzeleceğini sanmıyorum. Sen izinlerinde ona eşlik etme kesinlikle ve bu konuda geri adım atma. Bir kez tek gider karım hasta vs bi bahane uydurur. İkinciye tek gitmeye utanacağından gitmez ve seni dinleyip orta yolu bulmaya mecbur kalır.
11 Yorumla
Soran7 ayArtık annemle de konuştum durumu annemle konuşucak
Adam köy seviyor akraba bağları güçlü diye de adama kizilmaz ki belli ki adamcağız çalışmaktan kendine bile vakit ayiramiyor madem oyle sen kocani seviyorsun onunla zaman geçirmek istiyorsun burada yazıp cizecegine köyde gelir kaynakları hibe krediler girişimci fikirleri vs köy hayatında bir yaşam ayarla 5-10 sene hem para kazanın hem kocan iş hayatını hafiflemiş kendinize gelir kapısı ayarlamış olursun şansın yaver gider para kazanabilirsen koçanı alır ülke ülke gezer hayatını yaşarsın ama bunlar yok dha yolun başında şikayet şikayet bu kafadan kurtulmadigin sürece mutlu olamazsın haberin olsun
10 YorumlaTatil & Seyahat konusunda 1,7b cevap paylaştı. Çok anlaşılır bir durum sürekli aynı yere gitmek bir noktadan sonra sıkıcı olabilir. 🌿
Öncelikle bunu eşine kırmadan, açıkça anlat: “Senin köyünü seviyorum ama tatillerde biraz da farklı yerler görmek istiyorum” gibi. Sonra orta yol bulun: bir kısmını köyde, bir kısmını birlikte başka bir yerde geçirebilirsiniz. Ya da sen bazen arkadaşlarınla kısa bir kaçamak yapabilirsin. Önemli olan, ikinizin de dinlendiği ve mutlu olduğu bir denge kurmak.30 YorumlaSeninki hâlâ kendisini bekar sanıyor benim anladığım kadarıyla. Seninde bunu dile getirmen gitmek istememen en doğal hakkın. Allah kolaylık versin çok zor durum. Erkekler evlenince bir tık daha anacı Babaci oluyor bunu da anlamış değilim
21 Yorumla
Soran7 ayEvet öyleler annesi babası da evlenmeden önce evlen evlen diye başının etini yiyormuş şimdi kıymetli oldu
Gizli Üye(30-35)7 ayEvlenmeden önce tanımıyormuydun kendisini adam ailesine düşkün seninle evlendi diye tüm sülalesini silsin mi ayrıca sen çalışıyor musun eve katkın var mı yani herkes filmlerdeki gibi yaşamıyor o tatil yerlerine gitmeye maddi imkanı olmayabilir tabi sen eşisin seninle ayrı güzel vakit de geçirmeli ama asıl soru şu sen neden evlendin akşamları lüks mekanlarda yemek yiyip haftasonları x yerlerdeki otellerde tatil yapmak için mi evlilik bu değil evlilik sorumluluk ister maddiyat ister çocuk büyütmek ister ki eğer evlilik sizin için aynı şeyi ifade etmiyorsa neden evlendiniz ve boşanıp istediğin gibi bir hayat yaşayabilirsin
04 Yorumla- 7 ay
Ne alala lüks mekan kendi evlerinde durup dışarda gezebilirler izin günlerinde evde film izleyebilirsiniz 4 5 gün kalan 4 gün. koye gider vakit ayırsın eşine
Cevap sahibi7 ayBen ayırmasın mı dedim
Soran7 ayLüks mekan istediğimi size söyleyen kim? Sence lüks mekan mi istiyorum ben? Mesele baş başa bir seyler yapmak
Cevap sahibi7 ayKardeşim baş başa birşeyler yapın tabi yazdığımı iyi okuyun ben adamında yanlışı olduğunu belirttim zaten baş başa kalmak tabiki hakkın bu yönden erkek hatalı ama ailesini seviyor ve ailesiyle vakit geçiriyor olması da sorjn değil sadece orta yolu bulması lazım ayrıca sadece buna mı takıldın sana bir sürü sordum neden işine gelmeyene cevap vermiyosun
En azından şöyle bi çözüm bulabilir iznini 3 e böler birinden senın ailenle birinde onun ailesiyle birinide bayramla birleştirip uzatıp basbasa bi mola diyip kendinize ayırabilirsiniz bence çözülmüycek bi sorun değil sonucta her ailenın kendine özel zamanı tatılı anıları olmalı bidaha bu yasları yasayamıycaz eminimki eşinizde sizinle yeni anılar kurmak istiyodur bence tatili parca parca yaymayı deneyin şimdiden musmutlu günler sizinle olsun hoşçakalın 🌺🤗🌞
20 YorumlaBen hak verdim sana, tamam aile sevgisi olması ciddi anlamda mükemmel bir şey çoğu insan şimdi ailesiyle anlaşamıyor vesaire fakat hani her daim her izin hakkını buna kullanmak hoş değil, bekar olsa anlarım da artık sizde bir ailesiniz yani bunun dozunu ayarlayabilmeli. Güzel bir dille yakınmadan bağırıp çağırmadan rahatsız olduğun durumu dile getirebilirsin bence, anlayışlı bir eş ise zaten dikkate alacaklatır sözlerini
10 Yorumla
7 ayBence de artık evli bir insan geçmiş yaşantısını bırakmalı. Çocuksu oluyor. İzinde ne yapılacağı da beraber karar verilir. Eşinle konuş bence kendi kendine sinirlenerek bir yere varamazsın. Uygun bir dille konuş yani, sadece kendi duygularını dile getir. "Sadece"
10 Yorumla
7 ayŞu köy sevdalısı olanları ben de anlamıyorum. Bk kokulu ve her gün amele işi yapılan köyde ne buluyorlar? Konforlu bile değil. Her taşın altından böcek çıkıyor, evlerde yalıtım yok, insanlar çok dedikoducu...
Elinden her iş gelen ve elini kirletmekten korkmayan hamarat biriyim ama tatillerde tatil yapmak, dinlenmek isterim. Her köy güzel değildir.11 Yorumla- 7 ay
Çözüm için eşinle konuşabilirsin bu arsda. Konuşmadan evlilik yürümez. Birikir birikir patlarsın kalpler kırılır soğukluk girer.
Gizli Üye(25-29)7 aySizin aileniz size yakın mı? İşin bu kısmından hiç bahsetmemişsiniz.. Eğer öyleyse adamın iki senede üç izinde de ailesinin , kökünün , akrabalarının olduğu yerde olmak istemesi , deşarj olmak istemesi kadar doğal bi şey yok. Ben de size benzer evlendim 2024 başında evlendim şu an iki yıl bile olmadı ama biz de şuana kadar 4 defa gittik bir buçuk yılda hatta önümüzdeki ay yeniden gitme durumumuz var 5 olacak inşallah. Ama bu en doğal şey... Erkekler kökünden kuvvet almak ister.. Sebebi bu.. Hem eper bunu sorun çıkarmadan memnuniyetle yaparsanız onun size dönüşü daha iyi olur. Ama oraya gittiğinizde bi yerde yüzünüz asılırsa ya da sürekli bi sorun olırsa gittikten sonrası vs adam deşarj olamaz... Kendi kotalarını dolduramadan biri de sizin kotalarını hiç dolduramaz.. Biraz izin verin deşarj olup kotalarını doldurmasına... 🥰
06 Yorumla- 7 ay
Bizde ailemizin kökünden kuvvet almak isteriz kadını düşünen var mı
Cevap sahibi7 ay@Kdodkdkdkdmd hee iki taraf için de geçerli bu.. 😊 her iki tarafa da gidilmeli, soruda kendi ailesine yakınlıpından ya da ne kadar ziyarette bulınulduğundan hiç bahş etmediği için hanımefendi sadece köy olarak indirgediği için öyle anlattım.. 😊 jer iki aile de önemlidir ve bizi diri tutar
- 7 ay
Yorumunuz olmamış bi evlilikte kadın mutlu olcakki erkek mutlu olsun. Erkek mutlu etmeyi bilmeli 5 gün evde veya disarda takılırsa kendi evlerinde kalarak diğer güler köye giderler baş başa takılmaya da bu kadının hakkı var
Cevap sahibi7 ay@Betiiiiiii madem yorumum olmamış, yorumu olan biri sürpriz kişi var. Buraya bana yorum olmamış yazana kadar kendiniz başka yorumlar yazın. Herkes kendi görüşüü belirtito. Herkes aynı fikirde olacaksa zaten neden soru soruluyor. Ve üstelik yazdıklarımı bile okumaktan anlamaktan aciz bi yaklaşımla... Soru soran hanımefendiye soru sordum hala cevap gelmemiş farkındaysanız. Kadının ailesine yakın oturulma ya da daha sık gitme durumdan hiç bahsetmemiş bile? Ben soruda eksik bilgi var diyorum. Kadının ailesi aynı şehirde izin almadan bile gidip ziyaret edebileceği yerdedir örneğin. Ama erkeğinki şehir dışında izinde ancak gidebileceği yerdedir. Öyleyse eğer adam izinde de gitmezse evini hiç görmemiş olucak... Tek taraflı bakılmaması gerektiğini söyledim... Ayrıca hemen yanlış vs diyosunuz. Neye göre kime göre? Varsa iyi bilginiz bakış açınız gidin soru soran hanım efendiye cevap olarak yazın. O hangisinden istifade etmek isterse... Başkalarını zorbalamayı bırakın :))
Cevap sahibi7 ayAyrofa adamın maddi durumunu başka bi sıkıntısının olmadığını hiç bi şey bilmoyıruz. Tonla bilmediğimiz bilgi var. Sadece kadının bu yazdığına göre bı cevaplar saçma geliyor... Yoksa tabiki ben de kadınım ve tabiki mutlu olmak isterim. Ama bi şey anlatırken eksik anlatmamalıyız ve gerçeklikten uzaklaşmamalıyız
- 7 ay
Köye gitmekte para
Maalesef bencilin teki ile evlenmişsiniz. Güzelce karşına alıp, durumu izah edip konuşabilirsin. Anlayıp hak verirse ne âlâ. Mutlu değilsen, boşanmak doğru tercih olur.
11 Yorumla
Soran7 ayAnnem de konuşucak olmadı artık ayrı bile yaşayabiliriz
7 ayAy sinir bozucu ve senle zaman geçirmekten sıkılıyor gibi çözüm bulun cocuk yapsan daha sıkıntı ki
11 Yorumla
Soran7 ayEvet çocuk yapmıyorum
Arada da senin ailene gidin, yakın mı sizinkiler? Şimdi damadın ailesi uzaksa özlüyor da olabilir bilmiyorum durumunu.
12 Yorumla
Soran7 ayEvet benim ailemle aynı ildeyiz ama yakın değiliz yani onlara da bazen haftalarca gitmiyorum eşimin ailesi uzakta ama evlenmeden önce de zaten uzaklardı eşim tek yaşıyordu ailesi ile değil
- 7 ay
Anladımm, bunu sorun etmemen lazım, uzak mesafe yaşamadığın için anlamıyor olabilirsin. Senin ailen arkadaş çevren neyin varsa bulunduğun yerde. Kocanınkinin yarısı diğer şehirde yarısı burada. Onu da anla. Ayrıca birlikte zaman geçirmek için hafta sonlarını da değerlendirebilirsin.
Tatilden bahsetmişsin ama bu da maddi külfettir ödenebilir mi bilmiyorum.
Bence her iki tarafta uzak olucak, sadece her aileyede 1 er gün uğrayıp geri eve gelmek lazım, ne bu aile aile , madem öyle evlenmeyin,
12 Yorumla
Soran7 ayEvlenmeden önce de annesi babası başını şişiriyormus evlen evlen diye evlenince de bırakmadılar çocuğu
- 7 ay
Demeki sürekli elimiz üzerinde olsun diyen aile yapısi
Siz nasıl tanıştınız genelde erkekler aynı memleketlileriyle evlenir ki böyle sorunlar çıkmasın
11 Yorumla
Soran7 ayİstanbul'da yaşıyoruz biz o da normalde Tokat'ta doğmuş büyümüş üniversiteden sonra İstanbul'a gelmiş çalışmaya bizde İstanbul'da tanıştık yani
Hep memlekete gidince eşim kızıyor diye bir şey soran adam vardı birkaç saat önce burada 😬
21 Yorumla
Soran7 ayAy bu sinirli halimle güldüm 🤣
adam niye umurunda olmayan yerlere zaten her gün gördüğü biri ile gitmek istesin bildiği sevdiği ve sık göremediği insanlar varken?
burdan bütün bacılarımıza sesleniyorum, bizim kafa sizin ki gibi çalışmıyor bizim evlilikten anladığımız şey tatil cart curt b0ktan romantik yaz dizisi tadı değil biz zaten düzenini kurduğumuz hayata ekstra sizi ekliyoruz sizinle zaten bildiğimiz ve sevdiğimiz hayattan ayrı bi hayat kurmaya çalışmıyoruz o sizin huyunuz bizim değil.
06 Yorumla- 7 ay
@ladycurio bana ne kızıyosun şu an da ben miyim suçlusu? uyumlu olmadığınız bi canlı türüyle hayat birleştirmeye çalışan adına da aşk diyen sizsiniz ben değil.
biz mi dedik düzenini bırak diye?
ayrıca empati yap diyosan niye hep biz yapıyoruz biraz da siz yapın, adamı desteklemiyorum ama adam belli ki bu, kendine uyumlu olmayan biriyle evlenmiş soru sahibi suçlu arayana kadar durumu düzeltmeye yol yakınken dönmeye baksın. - 7 ay
Yani öyle bı yazmissinki gece gece sinir oldum helede o ilk yazdığın cümleye...
Uyumlu olmadığımız diyosunda insanlar evlendikten sonra bir tur degisiyo helede erkekler ve anneleri bekarken aylarca küs kaldıkları evde evlenince ballaniyolar ne hikmetse.. bilemiyosunki yumurtadan nasıl bı mal çıkacağını...
Ayrıca düzenini bırak demek ne demek ya evlilik her iki tarafta düzenini bozup yeni bı yola girmek degilmi mecbur bozulacak iki taraf içinde.. - 7 ay
@ladycurio ona sen öyle bakıyosun işte biz değil.
boşu boşuna sinirlenme bi anlamı yok, kendin gibi düşünüp davranmadığı için karşı tarafa sinirlenmek de ne çeşit bi narsistlikse artık.
abla kendin gibi fikirlere sahip birini istiyorsan git kadınlarla evlen ya da kadın özentisi erkeklerle, kendinden bu kadar farklı bi canlıdan senin gibi düşünmesini bekleyemezsin bu sadece hayalperestlik olur. - 7 ay
@ladycurio evladım canım mısın sen? kadın özentisi derken transları diyorum senin dediğine meriç derler.
bi de onu sen dersin ben demem, adamdan anladığın kendi işine gelen çünkü kimsenin erkekliğine laf etmek te sana veya başkasına düşmez öyle bi çapın yok herşeyden önce.
şimdi git bi doktor gör bu erkek düşmanlığın için.
Gizli Üye(36-45)7 ayDaha çok ağlarsin ama o adam zerre değişmez. Bu ailesine bağımlılık ve bu erkeklerden bu ülkede aşırı çok. Umarım çocuğun yoktur ve yapmazsın
22 Yorumla
Soran7 ayYok canım çocuğumuz yok şuanlık zaten düşünmüyorum bir de çocukla perişan olamam
Cevap sahibi7 ayŞu anlık değil en az 5 yıl
Gizli Üye(25-29)7 aySen haklısın çocuk yok sanırım eşin doğulu mu genelde doğulu insanlarda aile bağlılığı var kalabalıklardır da haliyle ailesinin yanında rahat edemiyorsundur uzak mesafe mi eğer uzak mesafeyse ailesini özlüyordur görmek istiyordur ama seninle de baş başa tatil planı yapmalı diyelim ki 10 günlük izin aldı 3 gün köyde kalın 7 gün tatil yapın eşine neden benimle baş başa tatil planı yapmıyorsun her izin gününde ailenin yanına gidiyoruz bir kerede baş başa vakit geçirelim de
02 Yorumla
Soran7 ayTokatlı
Soran7 ayÇocuk yok
7 ayCanim ayni dert bende de var. Her yil seneye seni baska yere götürecem diye söz verip sözünü tutmadi. Iki cocuk var dönüsüm zor ama sende cocuk yoksa bence ona sart koy ya tatile gideriz ya da burada biter diye. Cünkü baska türlü degismez o.
12 Yorumla
Soran7 ayÇocuk yapmadım yanlışlıkla falan da olmadı çok şükür annemle konuştum bu durumu yarın annem bize gelicek konuşucaz olmadı ayrilcaz artık inan eşimin ailesi ile Bir problemim de yok öyle gittiğimizde kaynanam bana işte buyurmaz çok severler de beni ama şimdi kaynanam kayınpederim iş yaparken ben oturamıyorum rahatsız oluyorum
- 7 ay
Anasindan babasindan ayrilamayan erkekler ne diye evlenir böyle yapacaklarsa keske bastan hic evlenmeseler. Ama neyse cocuk olmadikca dönüsü kolay oluyor. Inan bana benim esimde de ayni huy var ve yillardir düzelme olmadi. Bir daha ayni kisi ile evlenir miydin diye sorsan asla derim.
7 ayBasit bişey değil değersiz hissediyorsunuz kendinizi çok iyi anlıyorum böyle eşler var maalesef etrafinda da var siz pilan yapsaniz bu izninde suraya gidelim diye
10 Yorumla
7 ay- Evlenmemesi gereken insanların evlendiği evlenmesi gereken insanların evlenemediği bir hale gelmişiz maalesef 😀
20 Yorumla
7 ayGece çalışıp gündüz uyuyorsa belli ki öyle yüksek bir geliri yok adamın. İzinde evde oturmak yerine de köyüne gidiyor. Bu duruma çözüm bulmaya çalışmak yerine köyden keyif almaya bakmalısın
12 Yorumla
Soran7 ayKöye gitmek masraf değil mi sanıyorsunuz uçakla gidip geliyoruz bir de ve ben ondan lüks şeyler de beklemiyorum maksat başbaşa kalmak sadece ikimizin vakit geçirmesi köyden nasıl bir zevk alabilirim ben
- 7 ay
Tavuğun altından alacağın köy yumurtası ve elinle toplayacağın köy biberi ile menemen yapıp köy ekmeği bana bana yersin daha büyük keyif mi olur?
Yaa trollük yapmak istemiyorum ama içimden geçen şu düşünceyi de atamıyorum. İsviçrenin Alplerine yerleşin o zaman, bari Avrupa köyü olsun 😂😂
20 Yorumla
7 aySen kocanı bizlere şikayet ediyorsun yani bi anlamda da kıybet yapıyorsun bu günah, buraya yazdıklarını kocana söyle aranızda halledin gelip burada kocanın arkasından konuşmak doğru değil
02 Yorumla
Soran7 ayBen size dediklerimi kocama da dedim soruda da belirttim eşimi seviyorum boşan kurtul kafasında değilim evliliğimi kurtarmaya çalışıyorum
- 7 ay
Evliliyini kurtarmaya çalışman güzel bir şey, ama aynı çabayı karşı tarafın da göstermesi lazım tek senin çabalaman yeterli olmaz, evlilikte her şey karşılıklı tek taraf kaçsın sen evliliyini kurtarmak için uğraş oda belirli zaman sonra çekilmez hale gelir,
Ayrıca sana tavsiyem evliliyin yolunda giderse internet ortamına fazla takılma kocanla daha çok nasıl mutlu olursun onun için uğraş, yani kocanda aynı karşılığı vermesi lazım
7 ayBu öyle basit bir konu değil, küçümseme durumu. 2 yıllık eşin sürekli önceliği sana değil köyüne ve akrabalarına veriyor. Bir tatili sana ayırmasında bir sakınca yoksa, sözünü tutmazsa diye ona ultimatom vermen gerekebilir.
00 Yorumla
7 ayGerçekten çok düşüncesiz ve kötü durum çok kötü hissettiginizi anlayabiliyorum bende çok takıyorum böyle durumlara ama şükür öyle değil birlikte vakit geçiririz en çok ailelere gidileceksede birlikte gideriz bu her iki taraf içinde geçerli alın karşınıza tane tane anlatın baktınız hala aynı kusura bakmayın ama ben olsam böyle sevgiden ilişkiden şüphe duyarim
00 YorumlaO kendi hayatına bakıyorsa sen de kendi hayatına bakacaksın. Tatilde istediğin yere git istediğini yap, o da köye gitsin
10 Yorumla
7 ayEvlenmeden önce bunları konuşmanız gerekirdi
02 Yorumla
Soran7 ayEvlenmeden önce de yalnız yaşıyordu yine tatillerinde gidiyordu evlenince kendi ailesi olacağı için böyle olmaz diye düşünüyordum
- 7 ay
Acemice bir ön görü olmuş
Yüksek yüksek tepelere ev kurmasınlar aman da kuşlara malum olsun ben köyümü özledim, kocanın her gün dinlediği şarkı
00 Yorumla
7 ayBiraz kötüymüş cidden. Dediğim gibii gezmek başka yerler görmek tatil yapmak bunları neden istemez ki..
Mutsjz olduğunu gösteriyor musun00 Yorumla- Tatil & Seyahat konusunda 2,3b cevap paylaştı.
7 ayHımm zor durum, peki hocaya gittiniz mi özel karışım yapsın size
01 Yorumla
Soran7 ayNe alaka hacı hoca falan
İyy safi ana kuzusu 🤢🤢değişmez sen adamı degistir
10 Yorumla10 günün yarısı köy yarısı senin istediğin gibi bir tatil planlanabilir.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)7 ayCanım kocan kendini hala bekar sanıyor kuzenleri annesi babası falan hiçbirşekilde dinleme ikna olma sen şehirde kal gez toz arkadaşlarınla buluş keyfine bak hatta git adalara tatile umursama seni umursamayan adamı böyle kudurt birazda o çeksin bakalım
10 YorumlaTatil & Seyahat konusunda 1,1b cevap paylaştı. gitmeyin onunla. sizde kendi ailenizin yanına gidin
00 Yorumla
7 ay:D :D :D
bazılarına ortak sorun demek la bu
00 YorumlaGitmeyelim illa cinganlıkmı çıkarim köyde deyiver 😄
00 Yorumla
7 ayİzinden bi 3-4 hafta oncesinde verme sen senin vermen icin fizana gider
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)7 ayKendinize çok kıymet verin çok bakımlı olun inşallah çözüm olur üzerinize titrer bu yolla onu şekillendirirsiniz. Dua kaderi değiştirir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)7 ayÇok haklısın. Zor bir durum. Yeni de evlisin. Her genç kız gibi sen de değer görmelisin. Bir iki deneme ile toparlamaya çslışabilriiz
00 YorumlaBir erkek annesine duskundur ama evlendikten sonra bunu yapmasi hos degil ailesi var sonucta artik
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)7 ayboşanma davası açsan bu kusurdan boşanırsın. çocuk yapmadan yol ver. anasıyla yatsın.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)7 aySizin veremediginiz mutluluğu ve huzuru sanki onlarda buluyormus gibi anladim
00 Yorumla
7 aybiz de babamın her izninde akraba ziyaretine giderdik her anından nefret ederdim ya
00 Yorumla
7 ayGenel olarak mutlu degilsin bunlarda bir etken tabi
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)7 ayKöyün kıymetini bilmiş sen bil lan köyün kıymetini tam o moddayım😂
01 Yorumla
Soran7 ayMaalesef öyle olmuyor ne kadar ayrı odan olsa da duş alırken vs. Rahat edemiyorsun ya da kaynanan iş yapıyor senin de yardım etmen gerekiyor
Gizli Üye(18-24)7 ayağla kadınlar olarak her zaman ikinci plana atılacaksınız
01 Yorumla
Soran7 ayNe alaka
7 ayÇok geri kafalı biri ya :(
02 Yorumla
Soran7 ayYok geri kafali biri değil de ailesine bu kadar düşkün olmasını evlendikten sonra fark ettim maalesef
- 7 ay
Bence bidaha laf et hakkın senin koca
7 ayana kuzusu ayril
10 YorumlaKocanla otur konuş bunu ciddi ciddi
00 Yorumla
7 aySandalye ye bagla onu bir yere gidemesin
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)7 ayAbla kocan yengeç burcu mu
13 Yorumla
Soran7 ayBalık
Cevap sahibi7 aySenin ki ne abla? Balık erkeği de hiç çekilmez be abla
- 7 ay
Balık erkeğine laf yok
Gizli Üye(45 üstü)7 ayBize ne o öküzle evlenirken bize mi sordun
02 Yorumla
Soran7 ayHaklısınız size sormadım ama bir çatının altına girmeden maalesef bir insanın huyunu suyunu öğrenemiyoruz ben evliliğimi kurtarmaya çalışıyorum belki bu durumu yaşayıp evliliğini kurtarabilmiş insanlar vardır onlar nasıl bir çözüm yolu bulmuşlar diye
Cevap sahibi7 ayÇözümü yok baştan olmayan hiçbir şey sonradan düzelmez düzeltmeye çalıştıkça daha da kötüye gider bu yaşantı seni sıkıyorsa huzur bulamıyorsan imkanın varsa ayrıl
Köy neresi merak ettim 😂
01 Yorumla
Soran7 ayTokat
Gizli Üye(36-45)7 aySizi ihmal mi ediyor?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)7 ayKonuşmuş yine dırdırcının biri.
018 Yorumla- 7 ay
Köycü amelede geldi
Cevap sahibi7 ay@Kdodkdkdkdmd sen aşağıda kalma, erkeklerle dertleri olan kadın. Millete sataşmak senin hobin. Başka paylaşımlarını gördüm ve ciddi sorunları olan biri olduğunu anladım. O yüzden sen benim muhatabım değilsin.
- 7 ay
😂😂😂 ben anlayışlı karakterli erkeklerle anlaşırım yobaz, gerici, anasına düşkün, evlilik nedir bilmeyen anlamayan ben merkezci, bencil, kendini düşünen, egoist Türk erkekleriyle anlaşamam belli ki sende onlardan birisin yaran var beş para etmezsiniz köyünüze dönün evlenmeyin size göre değil kadınlarla evlenmek
Cevap sahibi7 ay@Kdodkdkdkdmd Utanmadan hakaret ediyorsun
Cevap sahibi7 ay@Kdodkdkdkdmd Asıl gibi bir kadını zaten ben istemem. Daha laf sayarım da, terbiyem elvermiyor.
- 7 ay
Terbiye mi? Saydığım şeyleri taşıyan biri terbiyeden bahsetmesin bu ayakları bırak komik duruyor 😂😂
Cevap sahibi7 ay@Kdodkdkdkdmd Komik olan sensin. Asıl sen evlenilecek kadın değilsin. Muhtemelen evde kaldın, kimse seni istemeyince burada millete saldırıyorsun.
- 7 ay
Ben 20 yaşında evde kalmam ama sen 30 yaşında evde kaldın tipsizlikten muhtemelen yazdıklarını kendin yaşıyorsun hiç sevilmedin ve burada kuduruyorsun sen evlenemezsin bunak ananın koynundan çıkma evlenme kimsenin başını yakma köyyyyyy diye diye üç güne kapıya koyarlar seni bu kafayla
- 7 ay
Sorudaki adam gibi olacaksın sende müptezel madem ananı seviyorsun köyü seviyorsun otur köyünde ananın evinde
Cevap sahibi7 ay@Kdodkdkdkdmd Ne diyorsun sen? Sen kimsin de bana akıl veriyorsun? Sen akıllarını kendine kullan. Senin aklına ihtiyacım yok.
Cevap sahibi7 ayEdebinle konuş, haddini bil!!
- 7 ay
Köyünde otur boş konuşma
Cevap sahibi7 ay@Kdodkdkdkdmd Köyümde oturuyorum, iyi yapıyorum.
Cevap sahibi7 ayFakat kimsenin lafıyla hareket etmiyorum. Heleki senin gibilerin lafıyla!
- 7 ay
Köyünde otur kimsenin başını yakma anandan ayrılma
Cevap sahibi7 ay@Kdodkdkdkdmd Sen de biraz kendine bak, erkekler ilgilensin seninle. Yoksa böyle sataşır durursun.
Cevap sahibi7 ayHiçbir erkek seni istemiyor galiba, beğenilmiyorsun ki burada erkeklere sataşıyorsun.
- 7 ay
Höst la sana bakmam
Gizli Üye(30-35)7 ayKayınpederin düşkün mü sana
00 Yorumla
7 ayKocanı git döv bence
23 Yorumla- 5 ay
@Aleynasude31 ? Gelecek misin
7 ayBalık erkeğine laf yok
01 Yorumla- 7 ay
Yanlış yere yazmışım ya la😬. Köyde cin var diye laf çıkar 😁
- Devamını Gör (25)
Detaylı bilgi