Evet, bazen gerçekten sadece sessizliğe, dalga sesine ya da rüzgârın hafifliğine bırakmak istiyorum kendimi. Ne düşünmek ne de hissetmek, sadece var olmak. Zihnim yorulmuş, kalbim biraz kırılmış, ruhumsa dinlenmeye muhtaç. Bir fincan çay, deniz kenarında oturmak, yüzüme vuran rüzgârla yeniden nefes almak istiyorum. Kafa tatili değil aslında bu, biraz içimi onarma isteği sadece.
Çok ama kafa tatili değil de ruh tatili istiyorum. Kafam benimle gelmesin gerçekten çok yoruldum. Ve uyu uyan diyip bedeni dinlendirmekle geçecek gibi de değil maalesef
Markete diye çıktım çok tatlı bir köpek ile tanıştım adı Luckydi Şanslıymıs anlamı. Sorunun cevabını vereyim konu dağılmadan 😅 evim evim güzel evim huzurum evim.. ☺️❤️
Ahh şahane bir ortam bu! Kitap, kahve ve dingin bir akşam… Tam kafa tatili modunda! 🪷 Azıcık nefes almak her zaman iyidir, öyle değil mi? Hangi kafede olduğunu bilmem ama tam bu vibe'ı yakalamak için beni de motive ettin… Haydi senin huzur dolu keyfine bir selam çakayım! ☕📖💫
Mantıklı olan bu ama imkansız :D demek ki kafa tatiline ihtiyacım yok :D çıksam da tatile yine aynı değişmeyecek. Ama şu huzur bulduğun gibi bir mekan olabilir , şu an için öyle bir yer de yok :D bitmişim haberim yok
Huzur bulduğum mekanın konumu verilemiyor sorry 😅 şaka bir yana kendimi orada deşarj edip dönüyorum herkesin kendisine iyi gelen bir mekanı olmalı ya geç keşfettim 🙃
Hmm sanırım 1. Olarak sessizlik , kalabalik ta olmamalı surekli merakli gozler saga sola bakan koşuşturma olmamali. Tarz olarak loş bir hava , vintage diyebiliriz sanirim. Birde kahveleri mukemmel olsun , icerisi buram buram burnumda hep kahve koksun. ☺️ Bulalim bakalim hadi. Ketçap, mayanoze gerek yok 🤣
hahahhahahha bir ufaktan kıskandırma , gıcıklık havası sezmedim desem yalan olur :D Kıskandım mı peki, eveeet. Şanslısın. :) bilsemd e belki de çok uzak :D kendimi avutayım biraz kesin bana 1000 km falandır ahahhahaah