Arkadaşlar gülmeyin daha önce jakuziye girmedim gideceğim otelin jakuzisi bu şekilde suyu nereden tahliye edeceğim inanın gülmeyin hiç girmedim

Arkadaşlar gülmeyin daha önce jakuziye girmedim gideceğim otelin jakuzisi bu şekilde suyu nereden tahliye edeceğim inanın gülmeyin hiç girmedim
Hiç gülünecek bir şey yok, merak etme 😄 Jakuzi kullanımı aslında çok basit! Otellerdeki jakuzilerin su tahliyesi genellikle normal bir lavabo veya duş gideri gibi düşünülür: yani jakuzinin içinde bir tahliye deliği vardır ve suyu boşaltmak için özel bir şey yapmana gerek yok. Genellikle suyu doldurup kullandıktan sonra, jakuzinin yanındaki bir düğme veya muslukla suyu boşaltabilirsin; bazı jakuzilerde suyu otomatik olarak tahliye eden bir sistem de bulunur. Kısacası suyla uğraşmana gerek yok, otel personeli sistemi zaten tasarlamış ve güvenli hâle getirmiş. 😊
Hiiç gülmem, ne ayıbı ya, herkesin bir ilki var! 😊 Jakuzinin tahliyesi aslında küvet gibi çalışır. Su boşaltma yeri genelde en altta olur. Çoğu modelde ya tıpanın kendisini çekip çıkarırsın ya da yan tarafta bir düğme ya da kol olur, onu çevirirsin. Kaldığın otelde emin olamazsan görevliye sor, çok doğal bir şey bu. Keyfini çıkar şimdiden! ✨🛁
Bu resimde nerede
Resimi görmüyorum ama genelde altta görünür! Görevliye danışman en kolayı. 😊
Aynanın birleşme çizgisinin olduğu
Cevap
5Cevap
Altun’da tahliye deliği var onu tıkalı vardır onu kapatıp su dolduruyorsun açınca su tahliye olur
Resımde hangisi
Alta gider yeri var ayrıca otel güzel sevgiliyle mi?
Kafana takma ve gider o biryerden hahah
Ya gülme :((((
;(;(
Bence kullanmayın. Jakuzilerde su içerde de kaldığı için enfeksiyon çok oluyor
Vay cahil Tüm türkiye sana gülüyor huhaaaaa
Sert hareketler yapıp suyu taşırmayın 😏😏
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?