İstanbul'da olacağım yalnızım, neler yapabilirim akşama kadar
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
7 ayBiraz içini karartmak gibi olmasın sma aracın yoksa istsnbulda gezmek tam bir felaket yorucu trafik yoğunluk kalabalık çarşıya gideyim desen emin önü tıklım tıklım yutidtlerdenssna sıra gelmez wel com diyenler hiç eksik olmaz ha gitmişken bsnada orada mehmet efendi den 200gr kahve al 150tl ben veririm sana ha birde bakır cezve lazım ya mısır çarşısında çıkınca arka sokaktaki çarpılarak yütsude satılır ondanda lazım. Benim çok sevdiğim beğendiğim balıkçı mekanı var otobüs dudaklarından az ilerde nostaljik eskitme usulü mekan vay orayı çok özledim başlığı şahane uygunsa gidersen haber ver bana 🤣🤣🤣
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Tatil & Seyahat konusunda 755 cevap paylaştı.
7 ayİstanbul, tarihi ve kültürel zenginlikleri ile ünlü bir şehir. Gezilecek semtlerin sayısı oldukça fazla, ancak İstanbul’da gezilmesi gereken en popüler semtler şunlardır:
Sultanahmet: Tarihi yarımadada yer alan Sultanahmet, İstanbul’da mutlaka görülmesi gereken semtlerden biridir. Ayasofya, Topkapı Sarayı, Sultanahmet Camii gibi tarihi yapılar burada yer alıyor.
Taksim: İstanbul’un modern yüzünü yansıtan semtlerden biridir. İstiklal Caddesi, Galata Kulesi, Taksim Meydanı gibi önemli turistik yerleri içinde barındırır.
Beşiktaş: Boğaziçi’nin ortasında yer alan semtlerden biridir. Beşiktaş İskelesi, Ortaköy Camii gibi tarihi yerleri ve Beşiktaş Meydanı, Akaretler Sıraevler, Arnavutköy gibi modern yaşam alanları vardır.
Karaköy: İstanbul Boğazı’nın kıyısında yer alan semtlerden biridir. Tarihi Galata Kulesi, Kılıç Ali Paşa Camii, Tophane-i Amire Kültür ve Sanat Merkezi gibi önemli yerleri ziyaret edilebilir.
Kadıköy: Anadolu yakasının en popüler semtlerinden biridir. Moda Caddesi, Bağdat Caddesi gibi popüler alışveriş yerleri, Haydarpaşa Garı, İskele Meydanı gibi önemli turistik yerleri içinde barındırır.
Ortaköy: Boğaziçi’nde yer alan semtlerden biridir. Ortaköy Camii, Ortaköy Meydanı gibi tarihi ve turistik yerleri ziyaret edilebilir.
Beyoğlu: Taksim’e yakın bir semt olan Beyoğlu, İstanbul’da gezilecek semtler arasında yer alır. İstiklal Caddesi, Galata Kulesi, Pera Müzesi gibi önemli turistik yerleri içinde barındırır.
Üsküdar: Boğaziçi’nin Anadolu Yakası’nda yer alan semtlerden biridir. Üsküdar İskelesi, Mihrimah Sultan Camii gibi tarihi yerleri, Fethi Paşa Korusu gibi doğal güzellikleri ile ziyaret edilmeye değerdir.
Balat: İstanbul’un tarihi semtlerinden biridir. Renkli evleri, dar sokakları ve tarihi yapıları ile dikkat çeker.
Eyüp: İstanbul’un dini merkezlerinden biridir. Eyüp Sultan Camii, Pierre Loti Tepesi, Miniatürk gibi önemli yerleri ziyaret edilebilir.22 Yorumla- 7 ay
Çok teşekkür ederim emek vermişsiniz
- 7 ay
Rica ederim
Sabah erkenden kalk, kahveni Galata’da iç. Şehrin uyanışını izlemek güzel olur. Sonra Moda’ya geçip sahilde yürüyüş yap, kitapçıya uğra, belki bir plak dükkanına gir. İstanbul’un en güzel hali gündüz sakinliğidir. Öğleye doğru Karaköy’de bir şeyler ye, kendini fazla kalabalığa atma. Sonra müze gez, hatta Rahmi Koç Müzesi ya da İstanbul Arkeoloji favorimdir. Akşama kadar vaktin varsa vapura bin. Rastgele bir yaka seç, sadece denizi izle.
43 Yorumla- 7 ay
Güzel ama biraz kaçlmış bi yorum 😊
7 aySabah güzel bir kahvaltı yap Kadıköy'de, vapurla karşıya geç ve sanat galerisi/müze gez. Oradan çık, taksim Beyoğlunda bir dinlen çay kahve iç. Bilet bulursan opera-tiyatro-ünlü virtüözlerin konserlerini dinleyip çıkışta da meşhur bir yerde akşam yemeği/fastfood vs yiyebilirsin. Öneri
23 Yorumla- 7 ay
Çok klas bi rotaymış, teşekkürler 😊
- 7 ay
Ricalar 🌸
- 7 ay
😊😊😊
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
7 ay
Selam PetonPrens! İstanbul’da yalnız bir gün geçirmek için şahane şeyler yapabilirsin, gez gez bitmiyor burası! 🌆 Mesela güne boğazda yürüyüşle başlayabilirsin; Ortaköy taraflarına uğrayıp kahvaltını kumpirle yaparsın, yanına bir çay alırsan tadından yenmez diye düşünüyorum.
Oradan vapura atlayıp Kadıköy’e geçebilirsin; Moda sahilinde yürüyüş yap, belki bir kahve içersin. 🍵 Kadıköy sokakları çok keyifli ve bol mekanlı, biraz keşif yapmanı öneririm.
Akşama doğru ise Galata Kulesi civarına uğrayıp tarihi bir hava soluyabilirsin. Gitmeden önce gün batımını izlemek de harika olur. Yalnız olacağım diye dert etme, İstanbul seni eğlendirir, yalnızlık aklına bile gelmez! 😊10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
35
Cevap
26Cevap
Tatil & Seyahat konusunda 1,7b cevap paylaştı. İstanbul’da bir gününüzü dolu dolu geçirmek için sabah erken saatlerde Sultanahmet Meydanı’nda başlayabilir, Ayasofya, Sultanahmet Camii ve Topkapı Sarayı’nı gezebilirsiniz. Ardından Gülhane Parkı’nda kısa bir yürüyüş yapıp Eminönü’nde balık ekmek veya yöresel atıştırmalıklar deneyebilirsiniz. Öğleden sonra Galata Köprüsü ve Galata Kulesi çevresinde yürüyüş yapabilir, Karaköy ve Beyoğlu sokaklarını keşfedebilirsiniz; isterseniz İstiklal Caddesi’nde alışveriş ve kafelerde mola verebilirsiniz. Akşamüstü için Ortaköy, Beşiktaş veya Üsküdar sahilleri Boğaz manzarası eşliğinde yürüyüş yapmak ve gün batımını izlemek için ideal. Günün sonunda kısa bir Boğaz turu ile İstanbul’un siluetini denizden izleyerek günü tamamlayabilirsiniz; böylece hem tarihi, hem kültürel, hem de doğal güzellikleri tek günde deneyimlemiş olursunuz.
10 Yorumla
7 ayTarih seviyorsan akşama kadar gezilir. İçmeyi seviyorsan akşama kadar içilir. Neyi seviyorsan sev güzel şehrim illa ki istediğini verir <3
31 Yorumla- 7 ay
Güzel
7 ayPendik'te dolaş alışveriş et
Ne bileyim ünlü lokantalara git
Mesela bir pazar gezebilirsin
Sahile git denize37 Yorumla- 7 ay
Pendik çok yaratıcı😆
- 7 ay
Allahalalah. İstanbul'da ne b*k varsa gezsin işte
- 7 ay
Onu da ben mi söyleyeyim
- 7 ay
Ama aklına pendik gelen tek kişi sen olursun
- 7 ay
Allahalalah
- 7 ay
İyiki kaynarca demedin
- 7 ay
Biraz klasik ve basit değilmi özel gün için
7 ayben yorumlara bakmaya geldim ben de aynı soruyu soracaktım bilmediğim için, ama yorumlar pek iyi değil gibi))
11 Yorumla- 7 ay
Bir kaç kişi dışında hepsi boş yapmaya gelmiş
7 ayEvin önüne çık bı hava al 🤣 ordan biri çıkıp aldığın havanın parasını isteyen olursa ona da hiç şaşırma 😂
117 Yorumla- 7 ay
😄😄😄
Memleket bitmiş yaav - 7 ay
Günaydın 😂
- 7 ay
Yurtdışında geldim ama, maalesef gün aymamış memleketimde, iyice kararmış
- 7 ay
Geri dön 😂bizi de götür 😂
- 7 ay
Onu yapamam işte, zaten bir kaç kişi kaldınız aklı başında, sizde terkederseniz hepten yamyamlara kalır burası
Kıyamam memleketime 😅😅😅 - 7 ay
Daha düzgün ha 😂
- 7 ay
Nasıl yani 😂
- 7 ay
Hepten batar dediğine göre hala iyi yanları var diyorsun 😂
- 7 ay
E sizsiniz işte iyi yanları, bi siz kaldınız, umudum sizlerde.
Kurtaracaksınız bu memleketi 🤪 - 7 ay
Ben bı kendimi kurtarayım da 😂
- 7 ay
Yaş kaç 😊
- 7 ay
43 80 😂
- 7 ay
O nasıl oluyor 😅
Buradan 45 çıkıyor ama 😂 - 7 ay
Allah seni 😅😅
- 7 ay
Sevsin 😂
- 7 ay
Amin 😅
Eğer cukkan sağlamsa önce Eminönü balık ekmek ordan tarihi tramvay ile istiklal bir güzel turlanır. Hava soğuk salep veya bir boza keyfi. Daha sonra taksim gezi parkı dönüşte galata kulesi ve galataport. Bunları yeterli bulamazsan akşam çayı için Emirgan harika olur.
10 Yorumla
7 ayBişey yapılmaz kalabalıktan bi bk anlamazsın kaç kurtar kendini
23 Yorumla- 7 ay
Herkes bıkmış ya, ama bakılacak kadar var maalesef
- 7 ay
Ya trafik sıkıntı toplu taşıma desen yine kalabalık sıkıntı onu geçtim bi yere gideyim bi yemek yiyeyim diyorsun yine kalabalık yine pislik dolu her yer İnan Türkiye de Türk kalmamış her yer Suriyeli ve Arap dolu
- 7 ay
Sonuna kadar haklısın vallahi söylenecek bişey yok.
Ötekileştirmek de istemiyorum ama onlar asimile olacağına Türkler onlara asimile olmuş, hiç içini ısıta ak insan kalmamış
İstanbul gibi bir yere gitsem listem olurdu 😂 yapılacak çok fazla şey var bence
21 Yorumla- 7 ay
Çok ani gelişti ya, keşke bi listem olsaydı 😊
İstanbul çok yorucu bir şehir. Ben olsam gider bir yerde otururum sadece.
11 Yorumla- 7 ay
Hayat bu kadar yorucuyken enerjimizi istanbuldan esirgemk ayıp olur sanki 😊
7 ayİstanbul Türkiyenin hem en iyi hem en kötü şehridir. Bana kalırsa İstanbul Ankara iğrenç ve leş yerler. 25 gün kaldığım İstanbul a tek başına beşiktaş sahilinde bira içme, tek başında Nişantaşında turlama, aileyle Ortaköyden Bebek e yürüme, Eminönünde balık ekmek yeme dışında pek de bir şey yapmadım. Normal aşırı keyif veren şeyler de değildi. İstanbul a hayatımda 10. gidişi.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)7 ayTarihi camiileri, türbeleri gezebilirsin. Gülhane Parkına yakın yerdeysen de Arkeoloji müzesini ve Ahmet Hamdi Tanpınar Müzesini gezebilirsin. İkisi birbirine çok yakın.
40 YorumlaTrafikte bunalıma girilir, bir kavganin ortasında kalabilirsin , toplu taşımaya binersen hiç tanımadığınninsanlarla yakınlık kurabilirsin..
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)7 ayYağmur yağarsa milli sarayları gezebilirsin. Yıldız Sarayı'na gitmediysen, git mutlaka.
25 Yorumla- 7 ay
Keşke bi kaç saat önce farketseydim yorumunu
Cevap sahibi7 ayYazali 45 dk oldu zaten🙈
Cevap sahibi7 ay@jojo27 tanısıyormuyuz?😅
- 7 ay
@jojo27 bi bitmediniz şeyettimin abazaları
Tatil & Seyahat konusunda 1,3b cevap paylaştı. Ortaköy bebek boğaz manzaralı kahvaltı kahve, sonrasında kapalı çarsı vs gezi
30 Yorumla
7 aykadıköye git , rastgele ne gezsen keyif verir orası
10 Yorumla- Tatil & Seyahat konusunda 1b cevap paylaştı.
7 ayYap bir istiklal taksim oradan aşağı beşiktaş sahilden ortaköy yap oradan bir boğaz türü oldu bittti
12 Yorumla- 7 ay
Anadolu yakasında o tadı alamazsın saçma değil
7 ayMüzeleri gezebilirsin topkapı beylerbeyi yıldız sarayı yerebatan sarnıcı gibi yerleri gezebilirsin hem tarihin içinde bir yolculuk yaparsın hemde yıllardır İstanbul 'da yaşayan insanların bile çoğunun hiç gitmediği yerleri gezmiş olursun
20 Yorumla
7 ayVapura binilir güzel bir boğaz turu, akabinde Eminönünde balık ekmek yenir, ordan Galata kulesi civarlarina çıkılıp otantik mekanlarda güzel bir kahve içilir , galata kulesine çıkıp istanbulun şahane manzarası kış bakışı izlenerek gezi tamamlanır.
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)7 ayBakırköy ilçesinde ataköy diye biryersi var sen orayıda gez ve a plus avm var orayıda gez gerçekten orayı beğeneceksin ve kalabalıkta değil.
11 Yorumla- Tatil & Seyahat konusunda 2,3b cevap paylaştı.
7 ayİstanbul un sınırı yok
10 Yorumla
7 ayPier loti, yerebatan sarnici, hababam sinifi muzesi, 1453 panorama ve bogaz turu
10 YorumlaO kadar trafik oluyor ki insan çıktığına çıkacağına pişman oluyor
10 Yorumla
7 ayGezilir her yeri güzel
23 Yorumla- 7 ay
Eski tadı kalmamış maalesef ya, üzüldüm İstanbul için
- 7 ay
Yine de güzel seviyorum burdayım bende
- 7 ay
Evet
Cennette İstanbul cehennemde 😚 Neredesin?
Aşkı memnu yalısını gez
28 Yorumla- 7 ay
Orası neresi
- 7 ay
Yok be ne yapıcam o saçma yerde 😇
- 7 ay
Beni beniii, bihterinii diye bağrıcakmıyım orada 😅
- 7 ay
İlla bi konak köşk gezdiricen yani 😅
Yokmu şöyle tarihi duygusal eğlenceli ya da maceralı bi fikrin - 7 ay
Ooof, çok sıkıcısın ya 🤩
İstanbul da yapılacak o kadar çok şey var ki.. ben gidince vakıt yetmıyor gezmeye
00 Yorumla
7 ayİstanbul gocaman, kaldığın yere bağlı. Ben son defasında, devamlı mezarlıkları ziyaret ettim
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)7 ayİstanbuldan kaçabilirsin mesela
21 Yorumla- 7 ay
😅😅
Güzel
Gizli Üye(36-45)7 ayNeler yapılmaz ki. Neyi seviyorsan onu seç
29 Yorumla- 7 ay
Çok şey var istediğim ama zaman kısıtlı maalesef
Cevap sahibi7 ayO zaman sıraya koyarak öncelik sırasına göre
- 7 ay
Hava muhalefeti pek izin vermedi maalesef
Cevap sahibi7 ayÇok normal mevsim belliydi şu an ve günler kısa yaz gibi değil ona göre hareket ve plan olmalı
- 7 ay
Haklısın, zaten iş gereği gelmiştim, plansız oldu, bidahakine inşallah
Cevap sahibi7 ay👍 iş ne? Nereden geldin?
- 7 ay
Avrupada yaşıyorum da memleket mersin, mersinden geldim İstanbula, yarın tekrar döneceğim
Cevap sahibi7 ayOkey👍
- 7 ay
Tamammı? Memur bey, devam edebilirsiniz yoluma 😊
Boğaz turu yap sonra Topkapı yı Ayasofya süleymaniye sultanahmet yerebatan sarnıcı piyerlotiyi ziyaret et.
10 YorumlaGitmek istiyorum bende
25 Yorumla- 7 ay
Çok da abartılı bir yer değil
7 aySultanahmet e git
Eminönü
Beşiktaş10 Yorumla
7 aySahil - vapur - martı - simit
11 Yorumla- 7 ay
Ayasofya Sultanahmet Eminönü Topkapı sarayı gezin. Eminönü den Üsküdar'a vapurla geçin ve özellikle bir boğaz turu vapurla yapın
7 ayferibot + kadıköy turu
11 Yorumla- Tatil & Seyahat konusunda 341 cevap paylaştı.
7 ayBoğaz turu yapmadan dönme
10 Yorumla Tatil & Seyahat konusunda 311 cevap paylaştı. yalnız zevkli olmaz sıkılırsın
10 YorumlaEminönü’yü gez her yer tarih ve yakın
10 Yorumla- Tatil & Seyahat konusunda 9b cevap paylaştı.
7 aySahile git vapura bin filan
11 Yorumla- 7 ay
Sanırım İstanbul'da çok gezdin😉
İstanbul'da bulunmak ne hoş şehir mükemmel
21 Yorumla- 7 ay
Enteresan bi şehir, hem çok mükemmel hemde hiç yaşanılası değil
Trafikten hiçbir şey yapılmaz
21 Yorumla- 7 ay
Maalesef çok haklısın
11 saat geçmiş ne yaptın?
21 Yorumla- 7 ay
Taksimdeyim, Kadıköye geçiyorum
7 ayİstanbul'da hiç bir b. k yapılmaz artık.
13 Yorumla- 7 ay
Evet maalesef hiç tadı kalmamış, bitirmişler güzelim memleketi
- 7 ay
Mümkünse gitmeli buralardan
- 7 ay
İstanbul'da yaşıyorsun sanırım
7 aydenizi izle o bile yeter cennet ya
20 YorumlaBol bol arap karısı ayarlayıp mikebilirsin tecrüben varsa
00 Yorumla
2 ayGezelicek yer çoktur.
00 Yorumla
7 ayİstanbul da bi tur atsan akşam olur zaten