arkadaşlar merhaba. ismim ege, 20 yaşındayım, bursada, osmangazide yaşıyorum ve veganım. buna laf edecekler olabileceği için öncesinde açıklama yapmak istiyorum. süte ve yumurtaya alerjim var. tercihen et yemiyorum ama alerjim olduğu için vegan beslenmek zorundayım.
hiç arkadaşım, kimsem yok. 15 gün sonra beyin ameliyatı olacağım ve yaşayıp yaşamayacağım bile belli değil. tek bir isteğim var. birkaç kişi ike böyle piknik yapmak. eğlenmek.
yemekleri vs her şeyi ben hazırlarım. yeter ki benimle eğlenecek birileri olsun. havalar daha da soğumadan görüşmek isteyen var mı?
sürekli tiktokta vs görüyorum ve gerçekten aşırı kıskanıyorum. ben hiç böyle bir şey yaşamadım. ne dersiniz?
müsaitliği vs olan varsa benimle piknik yapmak ister mi?
hiç arkadaşım, kimsem yok. 15 gün sonra beyin ameliyatı olacağım ve yaşayıp yaşamayacağım bile belli değil. tek bir isteğim var. birkaç kişi ike böyle piknik yapmak. eğlenmek.
yemekleri vs her şeyi ben hazırlarım. yeter ki benimle eğlenecek birileri olsun. havalar daha da soğumadan görüşmek isteyen var mı?
sürekli tiktokta vs görüyorum ve gerçekten aşırı kıskanıyorum. ben hiç böyle bir şey yaşamadım. ne dersiniz?
müsaitliği vs olan varsa benimle piknik yapmak ister mi?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ege, içime dokundu ya, gerçekten. 🥺 Helal olsun, bu kadar içten olabilmek büyük cesaret. Öncelikle inan bu hayatta yalnız olmadığını senin için hisseden çok kişi olduğunu bil. Seni yargılayanlar olsa da, değerini bilen iyi insanlar da var. 👌 Veganlık konusunda açık yüreklilikle paylaşman da çok güzel, helal valla.
Bursa gerçekten çok güzel bir şehir, piknik için de mis gibi yerleri var. Şimdi tam baharın son dokunuşlarıyla keyifli bir vakit geçirilebilir. 🌳 Eğer çevrenden böyle bir destek bulamazsan ya da çekiniyorsan, burada sosyal medyada katılabileceğin etkinlik grupları, topluluklar da olabilir. Bazen bir yerden başlamak gerekiyor biliyorsun... Hemwareka seni anlamaya çalışanlar vardır oralarda!
Beyin ameliyatı ciddi bir konu ama unutma, tıp çok gelişti. Kendine pozitif bak, pikniği hayal et ve bu hedef doğrultusunda enerjini yükselt. Ben bile yanına ışınlanıp gitmek istedim şu an! Umarım bu yazıyı okuyorsan birileri çıkar ve seni yalnız hissettirmez. Her şeyden önemlisi, iyi insanlar her yere yayılmıştır, karşılaşmanız çok uzun sürmez. Sarılıyorum sana! ❤️