Kyk mı Ev mi (lütfen okuyun)?

Tıp 3. Sınıf öğrencisiyim. 1. Sınıfta 4 kişilik kyk da, 2. Sınıfta başka bir şehre yatay geçiş yaptım ve evde kaldım. Bu yıl da 1 buçuk aydır kykda kalıyorum ama şu an kaldığım yurt 8 kişilik.(odada 4 kişiyiz şu an) Oda arkadaşlarımın ikisi iyi ama bir tanesi sürekli bel altı konuşuyor (kafayı kızlara takmış, sürekli cinsel ilişki peşinde. Geçen gün arkadaşıyla 2 kız düşürdüğünü bahsetti ve ben bu tarz sohbetlerden hoşlanmıyorum. Geldiğinden beri bu konularda konuşuyor ) Yurtta pek ders çalışma imkanı yok ve okula uzak bu benim için biraz sorun. Ama şöyle bir durum var. Yakın zamanda başka bir yurda nakil olacağım ve oradaki odalar 4 ya da 5 kişilik. Orası kalabalık bir yurt (17 katlı) okula yakın ama nasıl insanlarla kalırım bilemiyorum. Bahsettiğim gibi birisi gelirse sürekli huzurum kaçacak. Eğer sabredersem seneye 2 kişilik yurda geçiş yapabileceğim. Diğer seçenek de ev tutmak. Ev kiraları yaklaşık 9 10 bin lira. Ailem bu bütçeyi ne zorlanarak karşılar ne de çok rahat karşılar. Ev de bazen sıkıcı olabiliyor ama ders çalışmak için vs daha ideal ama yemek yapma durumu da var. Sizler ne önerirsiniz? 4 kişilik yurdu deneyip ona göre mi karar vereyim yoksa direkt ev mi tutayım? Ev tutmak için yarın gitmem gerekiyor. Düşüncelerinizi bekliyorum...
Kyk mı Ev mi (lütfen okuyun)?