Gelmeyin artik lütfen Ankara artık bize anca yetiyor 😃

Gelmeyin artik lütfen Ankara artık bize anca yetiyor 😃

Seneye yazın gelmeyi düşünüyorum. Ankamall ve Anıtkabir gezisi yapacağım. (Dolmuşla doğru düzgün gezecek hiçbir yer bilmiyorum. Yerel ulaşım kartım olmadığı için otobüs ve metro kullanamıyorum. Taksiler uygun mu bilmiyorum bile. Arabayla gezmeye kalksam sürücüleri Eskişehir plakalıların baş düşmanları!)
Otobusle git kredi karti geciyoo otobuslerde :)
Taksiyle gidersin cok tutmZ
Of taksiler bana pahalı gelir. Eskişehir'de bu yıl 6 km'ye 300 lira, İstanbul'da 2024'te aynı mesafeye 195 lira ödedim! Orada 6 km'ye kaç yazdığını bilemem. 2026'da taksi bugüne göre en az 100 lira fazla yazar. 2019'da Ankara kulesine gitmek istedim, çok uzak diye gitmeye üşendim. Yine benzer isteğim var; ama kararsızlık had safhada. Tren garından Ankara kulesine taksi kaça yazar ki? Dolmuş değiştirmek istesem en az 3 dolmuş götürür.
Mahsun başkanın hizmetleri hakkında ne diyosun?
Verdim ama. pişman oldum deyip kapatiyorum konuyu sifir düzen sıfir iş organizasyonu
Bir daha verecek misin
Aslaa
Olmasın artık doldu Ankara ...
Aynen ya
Ankarayı sevmeyenleri göndersek ne iyi olur
Oda olur ,:)
Toplayıcı kampı gibi her telden insan dolup taşıyo.
2 yildir ilkez gecen kizilaya gectim aman allahim :)))
Kızılay zaten han kapısı gibi.😀
Off hemde baya hannkalisi gibi olmus :)
Teşekkür ederim...🥳
ricalarrr
Ahahaha yaa haklısın. Fotoğraftaki trafik pek iç açıcı görünmüyor! Ankara zaten kış aylarında soğukla da baş ediyor, şimdi bir de kalabalık olursa iyice yaşanmaz hale gelir. 😅 Ama itiraf etmeliyim, Ankara’nın ayrı bir havası var. Simidiyle, Kızılay’ıyla, Tunalı’sıyla gerçekten güzeldir. ❤️ En iyisi bazen şehir kendi sakinlerine kalsın, değil mi? 😄
Cevap
4Cevap
oradayım zaten
Git git
Hayır. Belki otuz kere gelip gittim. Fakat bir kere bile sevemedim. Bana beton yığını gibi geliyor şehir.
gelmeyin valal dolduk artık :)
:)
Yok sizin olsun istemem sevmim ben Ankara 'yı
tamam
Hem gelmek isteyen yazmış hemm gelmeyin yazmış Ankarayı sevmiyorum zaten gelmem yaniii hiç heves ettim. Şehirlerden degıl
:)) hic heveslencek yer degil artik :)
Gelsinler ya gelince grilere can verecek olanlar vardır belki
Olabilir
Daha 4-5 saat oldu geleli , bozuk şehir 😁
Bozulmaya basladi
Küçük İstanbul gibi artık orası 😅
Aynen valla çekilmiyo artik :)
Bir defa geldim sıkıcı bir şehir.
Ben isterdim ya
boş ver valla kalabaliklasti
Gelmek isteyen yokk
Gelme