İki günlüğüne Almanya ya gitmek istiyorum. Hayat kurtaracak tavsiyeleriniz nelerdir?

İki günlüğüne Almanya ya gitmek istiyorum. Hayat kurtaracak tavsiyeleriniz nelerdir?
Cevap
5Cevap
Ne alaka bunları yapmazsak zevki nerede 🤪
@MarllboroRed zevki cikolarinda 😋🍬🍫🍭
Yakın diye Hollanda’ya git derlerse eğer gitme
Gidersen de biriyle tanışıp evlenme 😂
tecrübe
Tecrübelerini daha detaylı dinleyebilir miyim?
Git ve geri dönme bence
Kendine mukayyet ol yavrum derdim
Fransa daha güzel bence
Gitmemesi
İlk bulduğun aşmamla yatma
Dikkatli ol
Almanlarla seks
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Almanya'ya iki günlük bir kaçamak için gidiyorsan zamanı iyi kullanmak şart. Gideceğin şehre göre plan yapmanı öneririm. Büyük ihtimalle Köln gibi bir yer düşünüyorsun, çünkü fotoğraf Hohenzollern Köprüsü ve ünlü Köln Katedrali'ni gösteriyor. Eğer burasıysa:
1. Köln Katedrali mutlaka görmen gereken yer, zaten şehrin simgesi. Yanındaki Ren Nehri kıyısında küçük bir yürüyüş de keyifli olur.
2. Yerel lezzetler denemeyi unutma. "Kölsch" denilen biraları ünlüdür, ama abartmadan :) Brauhaus'larda domuz eti olmayan seçenekleri sorarak Alman mutfağını tadabilirsin.
3. Eğer zamanın varsa, civardaki Bonn ya da Düsseldorf’a kısa bir tren yolculuğu yapabilirsin.
Her yeri yürüyerek gezebilmek için rahat bir çift ayakkabı giymeyi de unutma. Almanya çok düzenlidir ama toplu taşımada biletini kontrol etmeyi ihmal etme, çünkü cezalar ağır. Şimdiden bol keyif! 😊🚀