8 aySenin merak ettiğin nedir.. doğuda öğretmenlik senin için daha iyi büyük sehirlerr daha zor kiralar uçmuş. Ama doğuda kira derdin yok vede daha misafirperver yardımcı olurlar..
Erzurum diyorsun misal ben Bingöl Karlıova doğumluyum Erzurum'a yakın bir yer doğuda neresi olursa olsun sorun yaşamazsınız04 Yorumla
Soran8 ayBenim merak ettiğim, bayrak ve vatan sevgisinin yoğun olduğu, malum mor partiye oy vermeyenlerin olduğu yer.
- 8 ay
Ablacım siyasete nerden bağladın su işi.. çok yanlış düşünüyorsun vede bizim orada hep akp kazanmış mor parti değil ben bile onlara oy vermiyorum
Soran8 ayHassasiyetleri olan bir insanım, dersimde veya ders disinda vatana millete ülkenin kurucusuna laf edilse duramam sakin çünkü. Vanda bir öğretmen tanıdığım bu konudan şikayetçi idi mesela, açık açık o bahsettiğim şeyin sempatizanligini yapan öğrencisi, velisi de olmuş, yaşamış bunu insan. Doğal olarak bunu da merak ediyorum.
- 8 ay
Hepimizin var vatan hepimizin he çeşit insan var ona bakarsan burada istan bulda alası bile yaşanıyor.. doğuda ben hiç denk gelmedim bizim orada öğretmenler hep baş tacıydı
Yapay Zeka Cevapladı
Bu önemli bir karar, anlıyorum. Urfa, Erzurum, Diyarbakır gibi doğu illeri arasında kültür, demografi ve görüş açısından farklar olabiliyor. Her şehirde, ilçelerde bile farklılıklar yaşanabilir. Erzurum’un tarihsel olarak daha muhafazakâr ve milliyetçi bir yapısı bilinir ama her ilçesi aynı değildir. Diyarbakır gibi şehirlerde de farklı görüşler yoğunlaşıyor. Urfa, kültürüyle zengin ve dengeli bir şehir gibi görünüyor ama yine ilçeye göre değişir.
Bence tüm bunları şehirde yaşayanlardan veya atanmış öğretmenlerden birebir öğrenmek daha güvenilir olur. Hem de sana uyabilecek en keyifli yeri bulmuş olursun! 😊 Kolaylıklar dilerim, yolun açık olsun. 🚀02 Yorumla
Soran8 ayHer şehirde yaşayan bir öğretmen tanıdığım olsa zaten bu soruyu sormam 😭🥲
Yapay Zeka Yorumladı
Fenomen8 ayO kadar haklısın ki! 🫠 Bazen böyle şeyler tam aradığımız kişilerde eksik oluyor.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
- Tatil & Seyahat konusunda 2,3b cevap paylaştı.
8 ayİçlerinde en güzeli Mardin diğerlerinde rahat edemezsin gadası
Mardin'in tarihi çok güzel oraya daha çok turist geliyor
01 Yorumla
Soran8 ayOrası da çok sicak...
- Tatil & Seyahat konusunda 22,8b cevap paylaştı.
u 8 ayErzurum bence
01 Yorumla
Soran8 ayOrası çok güzel de gelmediği takdirde farklı alternatifler arıyorum kendime
Ben Van lıyım inan burada görevini yapabilirsin burada bir sürü Türk var hiçbir sıkıntı yok. Ama nerenin ne olduğunu bilemezsin nasibinde ne varsa o çıkar zaten
00 Yorumla
8 ayTunceliye git, baş üstünde tutulursun. Doğunun İzmiri ve yobaz değil. Ve ordan asla ayrılmak istemezsin..
07 Yorumla
Soran8 ayTunceli açılmıyor bana, başka öneriniz var mı 🥲
- 8 ay
Diyarbakır merkez, Mardin merkez ve Kars diye sıralayabilirim. Milliyetçi vs söylenen şeye bakmayın. Halkımız iyidir. Size kucak açar evinizde gibi hissettirir. Ben 6 sene askeri personel olarak görev yaptım.. Hiçbir sorun yaşamadım. Hepsi de çok iyi insanlardı
Soran8 ayMardin hiç düşünmedim açıkçası ya. Diyarbakır da aynı şekilde. Kars'ı düşünüyorum ama.
- 8 ay
Söylediğim yerlerin sofraları ve kültürleri çok güzeldir. Diyarbakırda havaalanı olması işinizi kolaylaştırır ulaşım yönünden. Bu arada Erzincan da çok güzel. Keşke Tunceliye gitseydiniz. O zaman harika olurdu
Soran8 ayTunceli açılmıyor ya Erzincan da aynı şekilde bir iki okul açılır o da bana gelmez. Teşekkür ederim.
- 8 ay
Şimdiden kolay gelsin hayırlı olsun. İyi günler
Soran8 ayTeşekkürler, sağ olun
8 ayKırmızılar da gideceğin en güzel ve dediğin gibi yer Erzurum. Başkasına bakma derim. Yalnız Erzurum merkez mi ilçeleri mi çıkıyor onu bilmek gerek
012 Yorumla
Soran8 ayErzurum güzel yazmayı düşündüğüm yerler var da bazı ilçelerini düşünüyorum sadece. Bunun dışında kendimi garantiye almak için yerler de bakıyorum tercih listeme ekleyecek. 🥲
- 8 ay
İlçeleri yaz ben sana söylerim. Ama merkez oluyorsa başka düşünmeye gerek yok derim.
Soran8 ayMerkez açılmıyor ya. Keşke ama... Sonra da Kars düşünüyorum işte.
- 8 ay
Hangi ilçeleri açılıyor peki
Soran8 ayİspir, Tortum, Oltu, Olur, Şenkaya, Hınıs, Horosan, Çat, Tekman, Köprüköy, Karayazı açılan ilceler oluyor da. Hangi ilçeye kaç okul açılır bilemiyorum şu an.
- 8 ay
Sıralama söyle. İspir , tortum , Oltu , olur. Gerisini aman diyimmmmm
Soran8 ay😂 böyle böyle elimde yazacak okul kalmayacak. İnşallah güzel yerler açılır ya ona dua ediyorum, ne diyeyim.
- 8 ay
Bölüm neydi
Soran8 ayTürkçe öğretmeniyim
- 8 ay
Geçen san ki yine konuşmuştuk. Ne zaman acıkıyor bu tercihler
Soran8 ayKasımda atama olacak işte de okullar ondan önce açılacak. Ben de bilmiyorum net zamanını, tercih günü henüz söylenmedi.
- 8 ay
Neyse bu tarafa gelirsen haber et
Gizli Üye(18-24)8 ayUrfalıyım biraz kalabalık bir şehir çok fazla suriye'li var çok misafirperveriz batıda görmediğin samimiyeti burada fazlasıyla görebilirsin ulaşım kolay
Yazın çoook sıcakkk başka sormak istediğin bir şey varsa seve seve cevaplarım00 Yorumla
8 ayDiyarbakıra giden ağlayarak dönüyor bacım bende merak ediyorum orayı
01 Yorumla
Soran8 ayOrayı düşünmüyorum ya
8 ayVan, Diyarbakır ya da Bitlis önerebilirim ama ilçeden ilçeye fark ediyor, gelişmişlik düzeyi vs.
01 Yorumla- 8 ay
En milliyetçisini okumamışım pardon ahshsjsjs alaka seviyesini çözemedim de Muş ya da Erzurum’a gidin siz en iyisi😄
Milliyetçi şehiri bilmem ama Atatürkçü bir şehir arıyorsan ve Doğu görevi olarak geçiyorsa Artvin
01 Yorumla
Soran8 ayArtvin açılmıyor 🥲
Gizli Üye(45 üstü)8 ayDoğu bölgeleri Basın veya TV de anlatıldığı gibi değil , oradaki insanlar bizim batıdaki insalardan daha yakın daha insancıl ve misafirperver. Basına inanmayın.
02 Yorumla
Soran8 ayÇok kararsızım açıkçası, evet misafirperver oldukları yönünde de söylemler yüksek dediğiniz gibi
Cevap sahibi8 ayİnsana değer verirler çekinme,
Erzurum gelsin diye dua et
Düşman gezemedi o dağlarda04 Yorumla
Soran8 ayYa Erzurum'u bu açıdan çok istiyorum cidden. Oranın ne kadar milliyetçi olduğu hakkında zerre şüphem yok da. Kendimi de en kötü senaryoya göre garantilemem gerekiyor. Erzurum dışında neresi olur?
Soran8 ayElazığ açılmıyor bize 🥲
Gizli Üye(25-29)8 aySen gelme buralara senin gibi toprağımızı hak etmiyor kunek
15 Yorumla
Soran8 ayNereymis sizin oralar, gizliden niye yazdınız 😂
Cevap sahibi8 ayIrkçılık yapıyorsun arkadaşım sen git kendi yerinde çalış
Soran8 ayNeden yapıyorum onu acaba, kurunun yanında yaş da yanıyor bir bakıma ama sözüm meclisten dışarı ayrı bir ülke hayali derdinde olanlara.
8 ayBende öğretmenlik düşünüyorum alternatiflerim arasında, Sınıf öncesi mi yoksa sınıf öğretmeni olarak mı gidiyorsun? Kaçla atandın hangi uni de okudun yardımcı olur musun?
02 Yorumla
Soran8 ayTurkce öğretmenim ben, Gazi Mezunuyum, 86 ile.
Gizli Üye(30-35)8 ayŞanlıurfada öğretmenim. Sorun varsa yardımcı olabilirim
05 Yorumla- 8 ay
Nasıl bir yer ne zaman atandın dostum
Soran8 ayHangi ilçesinde calisiyorsunuz acaba? Ilceler hakkında bilginiz var mı?
Cevap sahibi8 aySuruçtayım. Önermem pek. Diğer ilçeleri biraz biliyorum
- 8 ay
Suruca gelmek istiyorum bir tanıdığım orada, insanları nasıl esnaf vs senin gözlemlediğin? Uyuşturucu olayları cokmus galiba
Cevap sahibi8 ayBen alıştım artık. İnsanlar samimi geliyor. İlçe şartlarını biliyorsundur zaten. Evet maalesef
Gizli Üye(36-45)8 ayUrfa - Mardin. İl merkezleriyse tabi. İlçeleri bilemilorum.
01 Yorumla
Soran8 ayİl merkezleri açılmıyor 🥲
8 ayErzurum
Erzincan
Elazığ
Sivas
Yozgat
Tokat
Malatya
Bilakis gidip görmüş biri olarak tespitlerimi paylaştım00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)8 ayDiyarbakır güzeldir bence hocam. Çok fazla bilmiyorum ama...
00 YorumlaErzurum merkez fena değil ancak ilçeleri küçük Iğdır merkez olabilir Doğu bölgesine göre sıcaktır
06 Yorumla
Soran8 ayIgdir'in da hava kalitesi iyi değil pek ama ya.
Soran8 ayAğrı'dan memnun musunuz peki? Yerel halkı, çalışma koşulları sizi mutlu ediyor mu?
Soran8 ayYa gerçekten herkesin her şehir hakkında birden fazla farklı görüşü var, ben bu şehir araştırma isinde bunu anladım. Teşekkürler cevabınız için.
Kardesim kars merkezde gorev yapmisti cok iyi diyordu
00 Yorumla
8 ayErzurum ya da Tunceli en mantıklısı gibi duruyor
13 Yorumla
Soran8 ayTunceli açılmıyor 🥲
- 8 ay
Urfa, Şırnak, Diyarbakır, Mardin türü illerden uzak dur özellikle. Hakkında hayırlısı
Soran8 ayOraları yazmayı hiç düşünmüyorum ya. Teşekkür ederim.
8 ayBen Erzurum ya da ığdır, Kars yazardım
02 Yorumla
Soran8 ayErzurum Kars dusunuyorum ama Igdir düşünmüyorum ya, hava kalitesi çok kötü oranın
- 8 ay
Milliyetçiyi muhafazakar dediğin için ığdır olabilir ama
Tatil & Seyahat konusunda 1,3b cevap paylaştı. Urfa en iyisi
016 Yorumla- 8 ay
Niye
- 8 ay
@yildizzzx93 doguyla batıyı birbirine bağlıyor
- 8 ay
E bu mu yani Urfa’ya 2 kez gittim insanlarlı cahil yobaz, bakıyorlar birde
- 8 ay
İnsanları bir tuhaf
- 8 ay
@yildizzzx93 sende bir tuhafsın. Önce saygılı olmayı öğren
- 8 ay
Tuhaf dedik diye saygısız mı olduk
- 8 ay
@yildizzzx93 önceki yorumunu gördüm
Soran8 ayİlçeleri hakkında bilginiz var mı peki?
Soran8 ayNasıl bir yer peki? Birecik?
Soran8 ayÇok mu sıcak peki? Ne zaman başlıyor oranın sıcakları tam?
Soran8 ayAşırı sıcak ama ya... 55 nedir... 🥲
- 8 ay
Urfa mı? Rklsla 🤣🤣
Tunceli Kars Malatya Mardin merkez
02 Yorumla
Soran8 ayTunceli ve Malatya açılmıyor 🥲 Neden Mardin?
8 ayKimin ne olduğu hiç belli değil
01 Yorumla
Soran8 ayAma bir tercih yapmalıyım 🥲
8 ayTam olarak neyi soruyorsun bu şehirlerle ilgili
08 Yorumla
Soran8 ayTürk nüfusunun yoğunlukta olduğu, Milliyetçilik ve bayrak sevgisinin yüksek olduğu yerleri.
- 8 ay
Maras erzurum kars igdir ama il merkezi yerine ilçelere gidersen bilemem o kadarını. Van cok güzel bir yer ama
Soran8 ayİl merkezlerinde okul açılmıyor ki ilceler açılıyor genelde bize.
- 8 ay
O da tamamen şans olacak artık sana
Soran8 ayÖyle olacak gibi de hayırlısı inşallah, dua edin lütfen...
- 8 ay
Mesleginiz nedir
Soran8 ayÖğretmenim
- 8 ay
Kolay gelsin benim şehre gelirseniz beklerim.
Gizli Üye(25-29)8 aySen Erzurum'a git Doğu'nun güzelliklerinden mahrum kal
011 Yorumla
Soran8 ayErzurum güzel bir şehir, niye mahrum hissedeyim kendimi, keşke gelse 😂
Cevap sahibi8 ayorada okudum buz gibi doğuyu gezdim heryeri kültür perfect sen bilirsin hakkari diyarbakır mardin midyat siirt vs efsane yerler
Soran8 ayBenim için yerel kültür çok önemli, coğrafi sartlardan. Doğu hizmetimi, rahatça yapmak istiyorum. Gezip görmek için illa güzel olur dediğin gibi o yerler ama. En basitinden ülkenin kurucusuna laf edildiği, kendi kendilerine ülke kurulmasını iddia eden k*rtlerin yoğunlukta olduğu bir yerde olmak istemiyorum doğal istek olarak. Elbette vatanlarını sevenlerine saygım sonsuz ama özellikle mor partiye oy verenlerin olduğu yerlerde olmak istemiyorum da diyebiliriz.
Cevap sahibi8 ayKendince haklı sebeplerin var ama sen siyasetçi değilsin sırf bu yüzden soğuk bir şehirde eziyet çekme herkes aynılaştı aksine dışardan gidene daha saygıları var bende doğu görevimi yaptım ordan biliyorum
Soran8 ayKafam çok karışık gerçekten ya en az 4 5 sene aynı şehirde olacağım. Hassas da bir noktam bu dediklerim, bu yüzden biraz daha pişman olmadan tercihimi yapayım istiyorum. Siz nerede yapmıştınız görevinizi?
Cevap sahibi8 ayBatman
Cevap sahibi8 ayAma heryere gittim mardin midyat urfa diyarbakır hakkari çok güzel yerler yakın zamanda tekrar midyat a gidiyoruz okadar güzel ayrıca doğu batı kaynıyor bence bu kafalardan çık herkes gayet modern ve eğitimli eski devirler kapandı herkes heryerde çok sıcakkanlı iyi insanlar hepsi
Soran8 ayOrası da genelde daha derecelerin tercih edeceği şehirler gibi.
Cevap sahibi8 ayHakkında hayırlısı olsun Muş'a gitme de diğer yerler e gidebilirsin
Soran8 ayYok Muş'u da elemistim. Eleye eleye bi hal oldum şehirleri 😂 Teşekkür ederim ☺️
Cevap sahibi8 ayRica ederim muş dışında heryer ultra modern ayrıca hiç yobazlık yok doğuda muş dışında
8 ayErzurum Kars buraları seç
07 Yorumla
Soran8 ayYa Kars'ı da düşünüyordum ama Kürt nüfus çoklukta, malum bir vatanperver olmayan partiye oy veren yerleri de çok dediler. Öyle kafam karıştı ki. Halbuki ben de orayı milliyetçi biliyorum yani. Her kafadan bir ses çıkıyor. İmdat diye bağıracağım az kaldı.
- 8 ay
Doğu'da en milliyetçi şehir Kars.. malum partiye rağmen hala ayakta durabilen şehir orası mesleğimden biliyorum Güven bana
Soran8 aySiz hangi meslektesiniz acaba, mahsuru yoksa sormamın?
- 8 ay
Buradan söyleyemem ama... Kesinlikle Kars derim
Soran8 aySelim, Susuz, Sarikamis aklımda idi Kars için. Bize merkez açılmaz da. Teşekkür ederim görüşünüz için.
- 8 ay
Aklındaki yerler de iyi
Soran8 ayArdahan, Ağrı, Urfa, Adıyaman için gorusleriniz var mı peki?
8 ayKars, Muş , Elazığ, Erzurum
00 Yorumla
8 ayBebeğim Karadeniz milliyetçidir
00 Yorumla- Tatil & Seyahat konusunda 608 cevap paylaştı.
8 ayErzurum'a gittim orası güzel daha sakin.
00 Yorumla
8 ayBence Erzurum Ardahan Malatya olabilir
113 Yorumla
Soran8 ayArdahan'ı düşünmüyordum ama bir oraya da bakayım ya.
- 8 ay
Ardahanlı bir arkadaşım vardı çok iyi biriydi hem sık sık Artvine kaçarsın Karadenize ne kadar yakın o kadar iyi
Soran8 ayEvet o açıdan da mantıklı aslında da. Kafam çok karışık ya teşekkür ederim oraya da bir bakayım.🌸
- 8 ay
Branş ne
Soran8 ayTürkçe
- 8 ay
Çok güzelll öğretmenim hayırlı olsun Allah bahtınızı şu PPdeki kedi kadar tatlı yazsın amin
Soran8 ayYaaa çok teşekkür ederimmm🫠 Benim için ne dilediyseniz misliyle sizi bulsunnn💗
- 8 ay
Aminnnn o zaman, dur devam edeyim eğer bekarsanızzz uzun boylu esmer yakışıklı hali vakti yerinde meslek sahibi kültürlü sohbet etmesini bilen dost canlısı hoşgörülü dürüst namazlı niyazlı sadık sevgi dolu yardımsever paylaşımcı bir eş Aminnnn
Soran8 ay😂😂 Ay gece gece kahkaha attım. Allah da sizi güldürsün. Çok tatlısınız. 😂🌸
- 8 ay
Misli beni bulsun dimi öğretmenimmmm 🤣
Soran8 ayDaha da güzellerinin misli bulsun 😂🌸
- 8 ay
Teşekkür ederim yaaaa
Soran8 ayRica ederim ☺️
En iyisi , Gaziantep
03 Yorumla
Soran8 ayAntep bana gelmez ya.
Soran8 ayGelmez işte orayı ilk 50 direkt havada kapıyor.
8 ayUrfaya gelirsen ciğerler benden
01 Yorumla
Soran8 ayUrfa için kararsizim biraz daha araştırma yapacağım
Kars tabii ki
03 Yorumla
Soran8 ayAy dimi yaaa, Kars'a laf edenler utanabilir mi artık, aklımı karıştıran kişiyi etiketleyebilsem şuraya keşke
Soran8 ayCidden ben de anlamadım gitti, orada mı milliyetçi insanlar var diye tiye alındı hatta ben de şok olmuştum
Hakkari
01 Yorumla
Soran8 ayYollar ve ulaşım sıkıntı diyorlar oraya da.😭
8 ayKars.
00 YorumlaTatil & Seyahat konusunda 1,1b cevap paylaştı. Erzurum
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)8 ayBingöl, Erzurum, Muş
02 Yorumla
Soran8 ayBingöl deprem bölgesi, Muş da çok pahalı bir şehir birikim yapamam, Erzurum daha iyi duruyor gerçekten
Cevap sahibi8 aySen de öğretmensin ama paran olmayacak gibi hareket edersen asgarî ücretli ne yapsın
Erzurum
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne