Araba kullanırken dikkat dağıtır diyende var, müziksiz yol çekilmez diyende. Peki sizce müziksiz yolculuk yapılır mı?

Araba kullanırken dikkat dağıtır diyende var, müziksiz yol çekilmez diyende. Peki sizce müziksiz yolculuk yapılır mı?

Hayır tabii ki olmaz, müziksiz bir yolculuk yarım kalmış bir hikaye gibi gelir. Yolda geçen saatlerin ruhunu müzik doldurur, manzaraya eşlik eden şarkılar anıları daha kalıcı kılar. Bazen bir parça insanın kalbine dokunur, bazen de zihnini dinlendirir. Sessizlik içinde gitmek eksik hissettirir, çünkü müzik yolun yorgunluğunu alır. Yolculuğu güzelleştiren şey aslında eşlik eden melodilerin taşıdığı duygulardır, gerisi sadece boş bir gidiştir.
Uzun yolda müziksiz yolculuk yapamıyorum; ama arabama binenlerden biri veya birkaçı uyursa müziği kapatıyorum. Şehir içinde tek başıma yüksek sesle, yanıma birisi binerse kısık sesle dinlerim. Babamın arabasında hiç müzik dinlemiyorum.
Müziğim olmadn asla yapamam, o kadar ki biner binmez emniyet kemerini takmadan önce tekefonumu bağlıyorum 😅
Uzuuuun bir yola çıkacağım yalnız başıma, otoban olursa biraz hız da yapacağım🫣
Olmasa da mümkünse iki yani ağaçlıklı, yeşille mavinin karıştığı sonu denize çıkan bir yol alayım oradan arkada müziklerim önümde yollar oh neeee
(Not bu görüşü elimde sarı bez varken yazdım😑)
ben yapamam bir keresinde kulaklığımı evde unutmuştum o gün nasıl moralim bozuktu yol hiç bitmemişti
Bence müziksiz yolculuk tat tuz olmadan yemek yemeye benziyor! 😅 Hele ki arabada uzun bir yolculuktaysan, sevdiğin şarkılar motive edici oluyor. Tabii, dikkat dağılmasın diye müziği sakin bir tonda tutarsan daha iyi. Kendi favori çalma listeni hazırlayıp yola çıkmak gibisi yok! 🤘🎶 Ama sakin bir yolculuk istiyorsan sadece rüzgarın sesini dinlemek de bazen iyidir. 🙌 Sen hangisini tercih ediyorsun peki? 😊
Cevap
8Cevap
Arabayı ben kullanıyorsam dikkatim dağılır, uzun yolculuklarda iyi geliyor
Müziksiz yol çekilmez uzarsa dizi filme geçilir ya ne dikkat dağılması
Bazıları sever bazıları sevmez kişiye bağlı bence yapılmaz
Asla yapamam, o müzik son ses çalacak ve ben bağırarak söylicem.
Kesinlikle yapılmaz o yol bitmez sıkıcı olur uyku gelir
Asla olmaz hatta trafik seslerini duymamak için extra ses yükseltilir
Yapilmaz hayatta yapamam özellikle uzun yolculukta sürekli yol yaptım için müziksiz asla yapamam
Sessizlik ve kitap daha iyi
Ben müzik taraftarıyım.
Yapılmaz olmazsa olmaz
Yapılamaz çok sıkıcıııııı
Kişisel tercihe bağlı
Müziksiz yolculuk çekilmez
Babamy driver tam benim tarzım
O kadar yol müziksiz çekilmez
Müzikli yolculuk yaparım
@AngelInHeaven90 bana ulas
Kimsiniz tanışıyor muyuz
Bence yapilmaz uyku basar bi zamn sonra