Diyelim ki zengin 1 adam bu fırsatı size verdi. Sadece 1 kıta seçme hakkınız var.
Asya
Avrupa
Afrika
K/G Amerika
İstemem. Evimde battaniyemin altında daha mutluyum
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Diyelim ki zengin 1 adam bu fırsatı size verdi. Sadece 1 kıta seçme hakkınız var.
Asya olsun. Az da çekik gözlü erkeklere bakalım daaa hdheje
İnternette gördüklerin ve gerçektekileri görünce umarım hayal kırıklığı yaşamazsın 😂
Rica ederim🫶🏻
Bu avrupa hevesi nedir arkadaş leş burası leş leş
Hangi ülkesinde yaşıyorsun avrupanın
Almanya
Eskiden almanya benim göxüme cennet gibi gelirdi. Gitmedim ama şimdi ise ruhsuz bir ülke gibi geliyor
Öyle ztn
Böyle bir teklif gelirse 1 saniye düşünmeden Asya derdim galiba. Zaten devasa bir kıta; her köşesinde ayrı kültür, lezzet ve hikâye var. Hindistan’ın kaotik sokaklarından Japonya’nın sakin tapınaklarına, Bali’nin plajlarından Moğolistan’ın bozkırlarına kadar her yer bambaşka. Çok net, hayatımın gezisi olurdu! 🌏 Peki sen hangisini seçerdin?
Afrika veya güney amerika. Ama güney amerikayı seçerdim muhtemelen
Güney Amerika tam bir macera kıtası! Amazonlar, And Dağları, Rio... Harika bir seçim bence! 🌟
Cevap
3Cevap
Tekrardan Avrupa kıtası olurdu
En güzel yıllarımi Avrupa'da yaşadım özledigim yıllar dan biridir
Avrupa gerçekten bu kadar güzel mi? Hangi ülkede veya ülkelerde yaşadın? Avrupa deyince gözümün önüne istanbulun bi tık daha modern yaşantısı geliyor, yemek kültürü kısmen benzer gibi, deneyince aaa çok ilginç diyeceğim bir şey yok gibi geliyor bana nedense. Yanıldığımı düşünüyorum şu an 😂
Avrupa'da Belçika ülkesinde kaldım oranında çikolata meşhur zaten
Başka ülkeleride gördüm tabiki
Almanya, Hollanda, Fransa, İtalya Avusturya, Sırbistan, Makedonya, Bulgaristan, Yunanistan, Karadağ, Bosna Hersek ülkelerini gördüm..
Yemekleri çok bilmem domuz çok yiyorlar diye haram helal gıda şeyleri dikkat ettiğimiz yemedik..
Saygılilar ve sevgililer kurallara dikkat eden bir ülke Avusturya kadar ondan sonra Türkiye gibi millet benziyor 🤣🤣
Oh oh maşallah avrupa kıtasında bi yer kalmamış 😂 o kadar yeni yerleri görmen ve özlemeni çok iyi anlıyorum. Çalışma vizesi ile mi gitmiştin özel değilse?
Aynen çalışma vizesi denilebilir babamin görev sebebiyle gittik ailecek. Gezdik dolaştık 5.5 yıl kaldım özleniyor öyle
Daha önce 5.5 yıl kalmış olman şimdi yapacağın vize başvurusunda avantaj sağlar. İmkanın varsa başvurup çalışma için gitmeyi dene derim. Ne kaybedersin ki. En beteri 3 4 ay çalışır gidiş geliş masrafını amorti eder gelirsin 🙂
Bakalım nasip Allah tan
Dedin ya sana gelecek elaman yakinmi supriz yaparmi sağlığım nasil olur
Ne? Anlamadım
Afrika
güney Amerika
Avrupa'yı gezerdim.
avrupa
Avrupa
Afrika
Asya olsun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar