Hayır ama tek değilde yanında en güvendiği ve sevdiğinle çok guzle olur gece geçirmedik te sabah güneşin doğuşu hece yıldızların çıkışına kadar beklediğimiz oldu eğer yanındaki seni seviyor sen de onu seviyorsan zaten muhteşem Bi olay
o kadının öldüğü orman.. metafizik açıdan pek tekin değil gibi duruyor. ne olursa olsun ıssız ormanlık dere olan bölgeler cinlerin meskenleri geçireceksen bile allaha iyi sığınman gerekiyor. ne yaşadın ki orada?
4 arkadaş gittik, benim o tarz şeylerden korkum pek yok bunlar ses geldi çıtırtı geldi gölge geçti söylenmeye başladı 1-3-5 derken benide moda soktular , ormana sis çöktü (normal bisi) bize geldiler Yusuf Yusuf ahsjsj
Doğanın gece insanı nasıl çektiğini çok iyi anlıyorum, yıldızların altında olmak, o sessizlik, sadece sen ve düşüncelerin... Ama ıssız bir yerde yalnız olmak farklı bir hazırlık ve dikkat istiyor. Hani, yalnız takılmak güzel ama güvenliği de elden bırakmamak lazım. Bir başkasıyla gitmek daha iyi olur ama illa yalnız olacağım dersen, yanına iyi bir ışık kaynağı, yiyecek, su, sıcak tutacak bir şeyler almayı unutma. Telefon da mutlaka çekim yapabilen bir yerde olsun. Kendini bulman için güzel bir yol ama tedbiri elden bırakma, olur mu? ✨
herşeyi yapıyorum geçmişten beri zaten hep tek ama yinede biri olsa diyor insan ama maalesef yok insanlar mallaştı iyice tek eğlenceleri kafede çay kahve içmek 😆
Çay içmek kahve içmek evet epey vakit ve para kaybı bana göre. Al iki bira çek sahile ya da ormana. Üniversitedeyken mezarlıkta oturmuşluğumuz var 😂 jdjdjdj
ya bi tane kadın olsa sevdiğin pnunla yapsan tadından yenmez ama yok öyle birini bulmak imkansıza yakın bu ülkede insanlar çok sığ monoton tek eğlence anlaşyışları avm cafelerde mal mal takılmmak
Yok çok çevrem var öyle deli dolu bence o tür insan istiyorsan o tür şeylere daha çok yönel derim denk gelir AVM lerde cafelerde gezerken zor denk gelir
Yani motorun aracın varsa ısparta baglı kalma derim bazen etkinlikler oluyor eskiden daha çoktı şimdi var mı bilmiyorum belirli gruplar kamp etkinliği uapıyordı kamp yerlerini arastor doğayı arastır ilk
öyle kalabalık aktivite istemiyorum benim aradığım tek bir tane kafama uyan kadın yani onuda bulmam imkansız gibi bişey bu şehirde başka şejirlerde bile zor insanların eğlence anlayışı basit şeyler artık öyle deli macera ruhlu birini bulmam imkansız