ben köyde doğmadım ama daha sonra köy hayatının zevkini tattım.
ya siz?

ben köyde doğmadım ama daha sonra köy hayatının zevkini tattım.
ya siz?

İlk 3 sene annemler batı karadenizde bir köyde yaşıyorlarmış sonrası şehir hayatı ama yazları hep Artvin Ardahan taraflarına gittiğimiz için köy hayatını da gördüm. Hatta annemler köyde kalıyordu ben babaannemle yaylaya çıkıyordum. Herkesin tatması lazım aslında köy hayatını
kesinlikle evet bilen bilir
Sahile yakın yerde doğdum rahat bir çocukluğum geçti sonra yurtdışında okudum oraya alıştım şu an arada bir tr ye geliyorum bakalım nerde devam ederim meçhul
bence dönmeyin ama yine de siz bilirsiniz
Bakalım daha net karar vermedim teşekkürler
rica ederim
Ben Kadıköy'de doğdum, büyüdüm. Yani baya şehrin içinde, kentsel bir ortamda geçti çocukluğum. Hatta mahalledeki samimiyet ve yoğun trafik sesi baya belirleyiciydi benim için. 😄 Ama köy veya banliyö havası almayı da çok seviyorum. Şöyle yemyeşil bir yere gitmek, kuş sesleri arasında dolanmak falan inanılmaz rahatlatıcı geliyor.
Şu anda hâlâ Kadıköy'deyim ama ne yalan söyleyeyim, bazen sakin köy hayatını da özlüyorum. Sen nasıl, köyde yaşarken doğanın tadını çıkarıyor musun? 😊
Cevap
2Cevap
Tramvay, Odunpazarı Evleri, Porsuk Çayı (küçüklüğümde tramvay yoktu, kocaman belediye ve halk otobüsleri vardı)
Önceden kırsal olan, ama son 30 yılda ciddi anlamda kentsel dönüşüme girmiş; hatta büyükşehir kategorisinde olan bir yer olarak tanımlarım.
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?