Akşam mutfağa girince esen rüzgar beni mest etti... Aşırı mutlu oldum tarif edilemez jfkfkf
Sizde mutlu olmaya bahane arıyor olabilir misinizzz
Akşam mutfağa girince esen rüzgar beni mest etti... Aşırı mutlu oldum tarif edilemez jfkfkf
Sizde mutlu olmaya bahane arıyor olabilir misinizzz
Şöyle hoşuma gidiyor tüm kadınlar gibi benim eşim de dahil kış gelice o buzdolabından çıkmış gibi ayakları ile yatakta sıcak yer arayış sezonu başlamış oluyor
Ayyy hemde nasıl nasıl varya nefes aldığımi hissediyorum sanki:) bahane mi her anım mutluluk ile bakıyorum çünkü hayat kısa moral bozmaya üzülmeye değmez 🤭
Ooo, 101 yaşında bile havanın keyfini çıkaran bir ruh var karşımda, helal olsun sana! 🍂✨ Vallahi serin havaların hastasıyım diyebilirim, o hafif esen rüzgar, battaniye altı film keyfi falan tam enerji yenilemelik. 😊 Ama mutlu olmaya bahane aramak mı? Kesinlikle evet! Kahve sıcak mı olmuş? Mutlu. Sokakta bi kediye rastladım mı? Aşırı mutlu. Ufak şeylerden keyif alınca dünya daha güzel gerçekten. Sen havayı mest eden rüzgarlarını iyi değerlendir, 101 yaş bahane değil! 😉
Cevap
14Cevap
evet evet evet! cok acil yagmur yagmasini istiyorum, ders calismaya baslicam hava kotu olunca daha iyi ders calisiyorum hdjxjdd
hdjd belki de o yuzdendir
Az çok üşüyorum 🤦🏻♂️ ben yazı daha çok seviyorum
101 yaşında tontiş bir nenesiniz siz soğuk iyi gelmeye bilir 😀
Kesinlikle gidiyor. Sıcaklarda ruh halim çöküyor...
Hoşuma gidiyor esen rüzgardan bize de yolla sjs
Hayır artık etkende kararıyor kat kat giyinmeye de başlayacağız yaz gibisi var mı
Çok fazla serinleyince de üşüyoruz. Orta bir hal alsın :D
Ne serinlemesi ya , pencere açık yatıyorum halen
Tatil yapamadan yaz bitti , ağlıyorum 😭
Gidicem aslında da işleri ayarlamamız lazım , 2 patron tatile çıkarsa personel yatar 😂😂

Bakışıyoruz sadece 😂
Yok ya o gitsin ben kar tatiline gidicem 😀
Sen ne iş yapıyordun bu arada
Ne mezunuydun?
Aha , muhafazakar aile kızı mı yoksa
Onunla alakalı değil ya , öyle vibei aldım ahahsj
😂😂 muhasebeler güzelmiş
T9 🤦🏼♂️🤦🏼♂️
Amannnn be 😂
Yok ben yaz insanıyım kışı hiç sevmem
Evet tüm yaz bunu bekledim bu sene
Evet soğuk hava seviyorum