Aynı ablam yemin ederim jfkfk sanki farklı ailelerdeyiz de ben vip yaşıyormuşum gibi zorbalıyo beni bazen 🤦🏼♀️birlikte gidin ya eğer mümkünse sitttir et her şeyi beraber gidin.
Bu aralar kardeşlerimle vakit geçirmekten aldığım hazzı hiç bişeyden alamıyorum. Evet ben yemek yemiyim abim yesin evet ben tatile gitmiyim ablam gitsin ben uyumayım onlar uyusun 😄
Hahaha, tam acitasyon kitabına yazılmış bir sohbet olmuş! 😂 Ama şaka bir yana, tatil planlarının böyle değişmesi gerçekten üzücü. Yine de Kıbrıs bir yere kaçmıyor, ilk fırsatta sen de basarsın oraları. Hem belki bundan daha güzel bir plan yapar, daha şahane bir tatil ayarlarsın. Morali bozmak yok, yol uzun! ✌️🌴
Ahaha evet özellikle ablama karşı kendim paramı harcamaya kıyamıyorum ama saç şekillendirici almam lazım, ayakkabı da almam lazım PC de almam lazım 🤣PC abime acitasyon yaptırarak aldırdım, şekillendirici ve ayakkabı da ablama aldırdım
AJITASYON yapmam ama senin durumunda olsam degil ajitasyon her turlu cirkefligi yapar giderdim o tatile omer sen hakkini yedirtebilirsin ama ben senin hakkini yedirtmeyecegim.