Sevgilim gezenti ben ev kızı ne yapacağız?

Arkadaşlar merhaba yaklaşık yedi aydır bir ilişkim var ben 30 sevgilim 34 yaşında ailesiyle yaşayan bir insanım sevgilim uzak mesafede geldiğinde sabahtan akşama kadar genelde buluşuyoruz çok görüşemediğimiz için ama ailem sevgilimi öğrendikten sonra bu duruma karışmaya başladı sevgilim de çok özgürlükçü bir ruha sahip sürekli işte kamp tatil planları yapıyordu bunu azalttı ama en son bu konudan tartışma yaşadık seninle plan yapamamak beni endişelendiriyor diyor monotonlaşmaktan korkuyor muş yani benim ancak kamplara tatile gitmem için evlenebilmek gerekiyor o da diyor ki buluşabilmek için evlenen tiplerden olmak istemiyorum gerçekten biz istediğimiz için bunu yapalım kafasında dün tartıştık buluşamamaktan bizim yaşadığımız durum çok normal izin vermemeleri anormal diyor sonrasında belki söz nişan yapsak daha esnek olurlar dedim emin ol ancak evlenince bunları yapabiliriz söz nişan olsa da izin vermezler bence diyor ben ne yapacağımı şaşırdım yaşımızda geldi bir yandan da evlilik meraklısı kız gibi onu konuları açmıyorum içimde kalıyor ama?
Sevgilim gezenti ben ev kızı ne yapacağız?