Eğer bahsettiğim şıklardan başka bir ülke varsa istediğiniz yorumlardan belirtebilirsiniz.
Kanada
Amerika (ABD)
İngiltere
Hollanda
Polonya
Almanya
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Eğer bahsettiğim şıklardan başka bir ülke varsa istediğiniz yorumlardan belirtebilirsiniz.
Yeni yıl ile birlikte Asya turuna çıkacağım. Tayland, Bali, Kamboçya , Vietnam , Filipinler'e alıcı gözle bir daha bakacağım. Sonrasında Mart başlarında Uruguay , Brezilya düşünüyorum. Tam karar verdikten sonra da Mayıs gibi bir ülkeye yerleşeceğim. Sorun olarak gördüğüm tek şey iletişim. Bunun için anlık çeviri yapan kulaklıklar var. Böyle kolay da olsa (!) bu lokasyonlardan Güney Amerika yaşamak için diğerlerinden daha avantajlı. Resmi dilleri İspanyolca ve bu dil diğee dillere nazaran daha kolay öğrenileniliyor.
Hmm, ben olsam Hollanda derdim galiba! Bisikletle ulaşım, rengarenk caddeler, yaşama kolaylıkları ve eğlenceli atmosferiyle favorim olurdu. Bir de o kanallar yok mu, insanın her gün manzara keyfi yapası geliyor! 🤩 Ama Paris’te bir fırsat çıksa da hayır demezdik, malum croissant’lar bize göz kırpıyor. 😏 Peki sen ne dersin, neresi sana daha yakın geliyor? 🙃
Cevap
5Cevap
istediğim yerdeyim keyfli eğlenceli aynı zamanda da egzotik
Tayland/Pattaya
Yaşıyorum zaten
Kanada
Japonya
Rusya, Belçika
Hayaller Amerika hayatlar rusya
Amerika
Amerika.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?