Çok acil yardıma ihtiyacim var?

Öncelikle merhaba, 20 yaşındayım bi rehber turuna katıldık yaklaşık 3 gün önce, tur 2 gündü ve şanssızlığım tuttu kızı da 2. Günde görmek nasip oldu tam gideceğimiz gün yani. Dağın başında eski tarihi yerler olan bi alana geldik tabi tek biz değil çok kabalıktı etraf bütün rehberler oraya götürüyor kız hem ailesinin yanında benim yanıma yaklaşmaya çalışıyor hemde tek başına, neyse fazla uzatmadan söyleyim. Ben aklımı kıza taktım rehber turunda biliyorsunuz otobüs götürüyor sizi büyük bir otobüs daha doğrusu, ilk yerde mola verildi aklıma gelmedi bişey söylemek zaten 2 defa mola verilicekti diğer mola da petrolde verildi tabi ben bu sıra ne diyeceğim falan hepsini düşündüm ama herzamanki gibi kader razı gelmedi kız bu seferde otobüsten inmedi. Kızla aynı şehirde oturuyoruz, sanaldan iyi anlayan bi arkadaşım sayesinde kızın bazı bilgilerini öğrendim fakat kızın üstüne numara yok ablasinin instagramini buldum istek atıyorum reddediyor kız hesabına çevirdim 10k takipcili hesabı yine kabul etmiyor, üstelik yazdığım mesajlara da bakmıyor. İşte dünden bu yana iyice kafayı yedim benim bu kızla tanışmam gerek tam istediğim kıza benziyordu en azından bi sohbet edebilmek için yardımcı olabilir misiniz, kızın ismine instagramdan baktım bulamadım bu kızı bulabilmek için ne yapabilirim lütfen yardımcı olursaniz cook sevinirim dunden bu yana resmen kalbim ağrıyor sürekli onu düşünüyorum halimden anlayan illaki olur, şimdiden çok teşekkürler.

Çok acil yardıma ihtiyacim var?